mynewspapers.net

Hur man gör en billig siden Screening KitSilke screening kit, även känd som skärm utskrift kit, används att imprint design på kläder, tillbehör och affischer. De består traditionellt av en bit av sidentyg som är spänd över en träram och en gummiskrapa. Köpta silk screening kit kan vara kostsamt, men du kan skapa din egen hemlagade kit för en bråkdel av priset. Alla material som krävs för att göra silke screening kit finns att köpa från hantverksbutiker, järnhandeln eller online-återförsäljare.

Instruktioner

• Ta bort den mellersta delen av broderi bågen. Skär en bit gasbinda som är 2-inches större än mitten av broderi bågen.

• Placera kanten av gasväv över kanten på små broderier bågen. Häfta gasväv på utsidan av ringen. Sträcka sig flera av gasväv över utsidan av bågen och häfta med en häftpistol. Upprepa denna process tills hela broderi bågen är täckt med tyg. Det är viktigt att gasväv sträcks skrynkelfri och tight över bågen.

• Sätt större bågen över mindre bågen och klicka in på plats. Säkra broderi hoops tillsammans genom att dra åt den lilla skruven på sidan av bågen.

• Klipp en remsa av papp, som är ca 4-inches lång och 3-tum hög. Linda på utsidan av den kartong gummiskrapa med silvertejp tills den är helt täckt. Den kartong gummiskrapa ska kastas efter en användning.