mynewspapers.net

Hur man gör en billig bukett godis hemma

Hur man gör en billig bukett godis hemma


Vad skulle förgylla någons dag mer än en härlig arrangemang av blommor? Vad sägs om en härlig arrangemang kan du äta? Om du letar efter en billig present du kan göra hemma som kommer fortfarande spänningen mottagare, prova att göra en bukett godis. Inte bara är en bukett godis en attraktiv dekoration som kommer att förmedla hur mycket du bryr dig om din speciella någon, men också inte vissnar och är billigare än att skicka blommor. Du kan anpassa buketten med hjälp av någons favorit godis eller köpa allt i bulk och ge godis buketter till många människor på din lista.

Instruktioner

• Separat din godis i matchande högar; till exempel, placera alla peppermints tillsammans och alla butterscotches tillsammans. Tejpa fyra godis av samma typ till en craft stick. Du kan tejpa dem av tvinnade wrapper slut eller sätta band på delen av omslaget som täcker godis. En blandning av båda kommer att göra en fuller-ser blomma.

• Band godis till hantverk pinnar tills du har tillräckligt med "blommor" att fylla vasen. Slips små band bågar av ditt val runt båten färg pinnar, precis under den lägsta delen av godis. Godis som redan är på en pinne, binda ett band runt varje enskild pop, eller samla in två eller tre och knyt dem i ett gäng med ett band rosett för en större blomma.

• Fyll botten av vasen med en typ av godis. Exempelvis använder strawberry godis i rött och grönt omslag för en jul bukett, eller använda flera färger som gult, grönt och orange gumballs, för en våren bukett.

• Linje på insidan av vasen med mjukpapper som koordinerar med din färgsättning. Börja i slemhinnan ovanför godis som du har fyllt vasen med. Lämna en del av mjukpapper som sticker upp ovanför vasen så du kan platta det ut för att göra buketten fylligare.

• Ordna godis blommorna av peta i ändarna av pinnar in godis i vasen. Om de inte kommer att stanna, eller om du har långt att resa med buketten, Använd en liten skum block täckta med silkespapper i vasen och peta sticks in i den. Lägga till andra objekt som folie sprayer, piprensare former eller fjädrar om du önskar.