mynewspapers.net

Hur man gör en barn Spinning Top

Hur man gör en barn Spinning Top


Enligt patent och andra historikposter är spinning tops en av de äldsta leksaker som vi vet om. Dessa färgglada, hypnotiska skivor har underhållit vuxna och barn både i länder och kulturer över hela världen i tusentals år. Hemgjord snurrande toppar är lätta att göra och njuta av, med bara några grundläggande förnödenheter behövde hantverk en vid köksbordet.

Instruktioner

• Placera dricksglas på vit cardstock och spår runt basen med pennan för att rita en cirkel på kortet. Rita sedan en annan cirkel med glaset på en bit kartong.

• Använd sax att klippa ut cirklar ut och sedan använda linjalen för att dela cardstock cirkeln i tre lika stora, pie-formade bitar. Färg var och en av bitarna en annan färg med markörer.

• Limma två skivor tillsammans, att göra säker på att den färgstarka sidan av kretsen vänd uppåt. Gör ett hål i mitten av cirkeln med hjälp av kompassen. Hålet måste vara stor nog att passa en penna genom den.

• Position penna genom hålet, att göra säker på att spetsen ansikten och färg hjulet är ansikten upp. Eraser del av pennan kommer att vara på toppen. Skjut cirkeln ungefär 1/3 av vägen upp pennan.

• Snurra den färgglada cirkulära penna spets-kortet genom att placera toppen av pennan mellan handflatorna, hålla händerna platt tillsammans. Rulla penna mellan handflatorna och släpp spinning skivan.