mynewspapers.net

Hur man gör en bar för en uteplats

Hur man gör en bar för en uteplats


Underhållande på din uteplats är roligare om du har en bar som är lättillgängligt. Du kan enkelt göra en patio bar med begränsade bygga upp kompetens, några material och lite kreativitet. Design i baren som en samlingspunkt för din uteplats med dekorativa mosaikkakel på framsidan och toppen för en färgglad, rolig och intressant bit av utemöbler. Dessa instruktioner är för en bar på uteplatsen som är 6 fot lång och 3 fot djupt och 42 inches hög.

Instruktioner

• Montera ditt byggmaterial från din lokala hem förbättring butik. Ta dina mått med dig och de kommer att skära det behandlat virket till storlek, sparar du det här steget. Du kan hitta mosaikkakel där också, men du kan välja att hitta tallrikar, keramik, glas och andra upphittade föremål som du kan bryta och använda som en färgstark, kreativa mosaik.

• Fäst en metall stag på varje 4 av 4-tums behandlat trä inlägg så att metallen är jäms med toppen av styrelsen. Bifoga en av 3 av 6-fots paneler på klammerparenteserna skapa toppen av din uteplats bar.

• Fäst de andra hängslen 2 fot under de översta hängslen. Se till att stöttorna är nivå. Fäst andra 3 av 6-fots panelen klamrarna. Detta är en hylla för din bar. Kontrollera att både toppen och hyllan är nivå innan du fortsätter.

• Fäst 3 foten av 42-tums paneler på utsidan av baren ram på ände. Bifoga den 6 fot av 42-tums panel på framsidan av baren ram.

• Bryt din keramik genom att placera bitar i en plastpåse, täcka den med en handduk och slå med en hammare. Låg i baren på sin sida så att 6 foten av 42-tums behandlat trä panel är vänd uppåt.

• Sprida thinset på en liten del av panelen och tryck mosaik materialet ordentligt in i den. Fortsätta plattsättning styrelsen tills det är täckt. Låt den självhäftande torrt. Stå i baren upprätt och mosaik upp på samma sätt du klinkergolv framsidan av baren. Låt den självhäftande torrt.

• Ansöka injekteringsbruk över de kaklade områden, att trycka det i varje utrymme mellan plattorna en startplåt injekteringsbruk. Ren plattorna med varmt vatten och en svamp innan bruket torkar.

• Tillämpa sealer för att skydda injekteringsbruk från fukt och fläckar. Om du använt porösa plattor som travertin, bör du använda en sealer kakel, snarare än en injekteringsbruk sealer, över hela kaklade ytan.