mynewspapers.net

Hur man gör en bänkskiva med konkreta & återvunnet glas

Hur man gör en bänkskiva med konkreta & återvunnet glas


Konsumenterna inriktas alltmer på sätt att återvinna för att bevara vår planet naturresurser och minska mängden avfall som produceras. Glas är ett återvinningsbart material som kan förvandlas till ett brett utbud av nya produkter. Återvunnet glas kakel och bitar är gjorda av flaskor, burkar och fönster som har brutits och tumlade om du vill skapa en mjuk bit av sten som kan användas i mosaik och andra program. Använda ramlade glas eller glas kakel med betong skapar en helt unik räknare som ser bra ut i alla bad eller kök.

Instruktioner

• Skär ett fibercement ombord till din counter dimensioner med en cirkelsåg. Du kan också fråga en jurist på den hem förbättring butiken att skära i styrelsen.

• Montera din counter toppform. Du kan skapa ett formulär från virke eller beställa en som passar måtten på din räknare. Koppla formuläret till cement styrelsen med naglar. Låg form och cement styrelsen på en plan, jämn yta.

• Blanda betongen enligt paketet riktningar. Din betong bör ha en tillräckligt tjock konsistens att återvunnet glas uppfyller vissa motstånd när du ställa in i betongen.

• Sätta en liten mängd betong på din murslev. Sprida betong på en åtta tum av åtta tums delen av formuläret. Tryck på återvunnet glas i betong. Lyft och justera glaset, flytta den till skapa en design som du gillar. Placera ramlade glas eller glas kakel nära att skapa minimalt utrymme mellan plattor.

• Sprida mer konkret och ställa mer plattor, arbetar i små sektioner, över counter form tills du har fyllt utrymmet. Låta betongen torka helt.

• Ta bort formulären.