mynewspapers.net

Hur man gör en bänkskiva i betong blanka

Hur man gör en bänkskiva i betong blanka


Bänkskivor i betong är beundrad för sin värmetålighet, styrkan och livslängd. De finns i ett brett urval av färger, former, mönster och storlekar att likna natursten eller någon textur husägare vill replikera. Exponering för slipande partiklar, fett, film, rester och skräp orsakar betong bänkskivor visas sliten och trist. Ofta rengöring och ibland vaxning betong bänkskivor håller dem blanka och bevarar deras livfulla färger. Göra en bänkskiva i betong blanka med Basiska lösningar och leveranser.

Instruktioner

• Torka bänkskivan med hushållspapper ta bort lös smuts partiklar och skräp.

• Blanda ett neutralt pH renare med varmt vatten i en ren plastbehållare. Använda mängder rengöringsmedel och vatten som rekommenderas på den rengöringsmedel etikett.

• Fukta en mikrofiberduk i rengöringsmedelslösningen. Torka av bänkskivan med en fuktig trasa för att ta bort små smutspartiklar, rester och fet film. Regelbundet tvätta duken med färskvatten för att undvika omtillämpa skräp på bänkskivan.

• Fukta en annan mikrofiberduk med varmt vatten. Torka av bänkskivan med en fuktig trasa att skölja bort rengöringsvätska. Ofta tvätta duken med färskvatten.

• Torka bänkskivan med en ren handduk tills ordentligt torr.

• Tillämpa konkreta bänkskiva vax till en annan mikrofiberduk. Följ vax tillverkarens anvisningar på produktens etikett. Gnugga trasan i cirkelrörelser över bänkskivan för att återställa glans.