mynewspapers.net

Hur man gör en ballong Pop spel

Hur man gör en ballong Pop spel


Varje gång du går till en karneval har du möjlighet att stoppa i spelet monter där du kasta dart på en vägg av ballonger att försöka pop så många som du kan vinna en stor gosedjur. Nu kan du njuta av klassisk karneval spelet hemma genom att göra din egen ballong pop spel. Med några billiga leveranser från festen och office utbudet butiker kan du återskapa detta spel för nästa fest eller bara på en underhållande familj spelkväll.

Instruktioner

• Blåsa upp en ballong i taget. Tillmäta korken board ballongen genom att trycka en häftstiftet genom svansen av ballongen i korken board. Hålla sig ballonger på cork styrelsen slumpmässigt att göra dem svårare att pop att ballonger organiserad i rader och kolumner. Ju mer uppblåsta ballonger, lättare att pop, beslutar hur mycket att blåsa dem baserat på hur hårt du vill spelet för att vara.

• Hänga kork styrelse från väggen i ögonhöjd med hammare och spik. Tänk på att vissa dart helt kan missa styrelsen när du bestämmer var du ska hänga spelet.

• Placera en linje av maskeringstejp på golvet där du vill spelarna att stå. Ge varje spelare tre dart och turas om att kasta pilar att smälla ballongerna. Fortsätta med vänder tills en spelare är oförmögen att dyka en ballong på sin tur, eller du kan gå ett visst antal rundor, ersätter dök ballonger mellan spelare och se som kan pop mest.