mynewspapers.net

Hur man gör en bakelse ombord

Hur man gör en bakelse ombord


För seriös bagare är marmor bästa ytan för rullande degen. Degen behöver hållas svala att förhindra att det blir tufft, och en marmor platta som kan kylas i kylskåp förväg gör jobbet fint. Med dess släta yta och konstant temperatur är det också en stor yta för att arbeta med andra bakning ingredienser såsom choklad eller marsipan. En marmor bakelse ombord kan sälja för mer än £65, men du kan göra en från bänkskivan rester för betydligt mindre.

Instruktioner

• Fråga några konstruktion i bänkskivan i ditt område oavsett om de har kvarleva bitar av marmor som de skulle vara villiga att avsluta för dig. Verket bör vara tillräckligt stor för att kavla ut degen bekvämt men inte så stora att de är otymplig eller svår att passa i ditt kök. Ca 18-av-20 inches är en bra storlek. Försök att hitta en pjäs som är 1/2-tums tjock eller mindre, så att det är inte för tunga att hantera.

• Har din marmor leverantör Avsluta kanterna på lappa för dig. Om han inte kan göra detta, det är inte ett stort problem, men en klar kant är mer attraktiva och mindre risk att repa andra ytor. Sticka en gripper pad vid varje hörn på undersidan av styrelsen.

• Skydda din nya bakelse ombord med en mat-säker marmor sealer som mirakel 511 porösa Plus före den första användningen. Om styrelsen får användas regelbundet, återförslut den varannan månad för att förhindra det från färgning. Rensa brädet med varmt vatten och en svamp eller trasa.