mynewspapers.net

Hur man gör en baddräkt tyg sjöjungfru svans

Hur man gör en baddräkt tyg sjöjungfru svans


Sjöjungfrur har befolkat mänskliga fantasin i tusentals år. Enligt en artikel i Miami University finns sjöjungfrur i varje sjöfart kultur. Sjöjungfrur och ibland sjöjungfrurna, är människor som har anpassat sig till djuphavsfiske levande. De har bål, armar och huvud av en människa med kroppen av en fisk. Folk klär ofta som sjöjungfrur för maskerader. Dessutom kan stark simmare bära sjöjungfru svans när de simmar i en pool. Sy sjöjungfru svans av baddräkt tyg skapar en lätt, snabbtorkande svans.

Instruktioner

• Mät längden från midjan till knäna och midjan till undersidan av foten. Mät runt din midja och den bredaste delen av höfterna. Sitta ner och hålla benen tätt ihop. Ta dina mått runt lår, knän, Vader och fotleder.

• Rita en linje på slaktare papper lika mätning från midjan till dina fötter. Göra en markering på linjen på knäna. Dela midja, höft, lår, knä, kalv och fotled mätningarna av två. Detta är bredden för ditt mönster. Markera midjemått på toppen. Markera den knä på den markerade linjen och fotled på botten. Vinkel på höft och lår mätningar mellan midja och knä pekar. Markera kalv bredden mellan knä och fotled. Klipp ut mönstret papper svans.

• Rita en lyckträff mönster på papperet. Sjöjungfrur har traditionellt en dubbel lyckträff i slutet av deras svansar. För en dubbel lyckträff, vik en del av slaktare papper på mitten. Rita en teardrop form med den runda delen av nedgången på luckan. Öppna formen.

• Vik tyget på mitten på längden. Fastställa svans mönstret på dubbelt tyg och pin på plats. Klipp ut två svansar. Lay i fluke mönster på tyget och skär ut två fluke bitar. Beroende på bredden på din fluke, kan du behöva vik tyget och lägga ut varje fluke separat. Lay fluke mönstret på gränssnittet och skära ut en lyckträff från gränssnittet.

• Sy ihop de två tailpieces tillsammans längs sidorna med rätt sidor. Börja högst upp och stoppa 2 inches från undersidan av svansen. Låt botten öppet.

• Pin-gränssnitt till fel sida av en av de fluke bitarna. Stift två fluke bitar med kanter tillsammans. Sy runt lyckträff, lämnar ett 6-tums öppet utrymme längst upp, där det kommer att lägga till svansen. Trimma gränssnitt till inom ¼ tum av skarv. Vrid fluke inifrån och ut. Sy vener om lyckträff varje 2 inches. Meta venerna från basen av fluke till toppen på vardera sidan.

• Sy fluke på framsidan av basen av svansen. Låt botten öppet så att du kan promenera till poolen.