mynewspapers.net

Hur man gör en backless bänk från återvunnen virke

Hur man gör en backless bänk från återvunnen virke


En backless träbänk är en enkel men elegant struktur som kan göra ett perfekt komplement till en trädgård, uteplats, däck eller veranda. När du gör din bänk från regenererats virke, som den som bärgade från en gammal lada, kan du lägga till karaktär och stil till din bänk. En backless bänk är en relativt enkel Snickeri projekt att genomföra och kan ge en tillfredsställande känsla av prestation när du är klar.

Instruktioner

• Välj återvunna eller regenererade virke från en återförsäljare i en viss stil, som ek eller ceder, som du gillar. Köpa återvunnen virke från en återförsäljare du litar på, och ordna för återförsäljaren att tryck-behandla trä- och skura det Rengör av någon röta, samt ta bort alla spikar och skruvar, innan du köper virket. Se till att veden du köper är skurna, hyvlade och torkats att skydda den mot insektsangrepp och skevhet.

• Skär åtta bitar av regenererade timmer plankorna med en handsåg att mäta 1 av 4 av 16 inches. Skär en ytterligare åtta plankor för att mäta 1 av 4 av 47,5 inches. Skär fyra inlägg för att mäta 4 av 4 av 16 3/8 inches.

• Ställ in två plankor mätning 1 av 4 av 14,5 inches och två plankor mäta 1 av 4 av 16 inches tillsammans så att de bildar en rektangel. Klämma fast bitarna på plats och borra två 2-tums däck skruvar i varje plats där plankorna korsar varandra.

• Infoga en av inlägg mellan insidan vänster kant och insidan högra kanten av rektangeln. Placera fyra ytterligare plankor måtten 1 av 4 av 16 inches med jämnt fördelade intervall inuti rektangeln ramen du just har skapat, med två yttre plankorna radat upp mot inlägg. Borra 16 2-tums däck skruvar genom utsidan av rektangeln och i kanterna av stolen stöder att säkra dem på bänken ramen.

• Placera fyra plankor mäta 1 av 4 av 47,5 inches på sätet stöder och bifoga dem till toppen av ramen, bildar bänk, med 32 1-1/4-tums däck skruvar.

• Vänd sits bänken över så sitter ytan är nedåt. Position fyra inlägg mäta 4 av 4 av 16 3/8 inches inuti sätet ramen, med en i varje hörn mellan den yttre ramen och placera stöd. Fäst inlägg på ramen med 16 2-tums däck skruvar.

• Vänd bänken på sin sida så att benen utsträcka utåt till höger. Åtgärd 4 inches från botten av benen och gör ett märke med en blyertspenna på varje ben inlägg. Bifoga de återstående två plankor mäta 1 av 4 av 16 3/8 inches i kortsidorna av benet inlägg med 8 2-tums däck skruvar. Bifoga de återstående två plankor mäta 1 av 4 av 47,5 inches till långa ändarna av benet inlägg med 8 2-tums däck skruvar, att skapa en rektangulär stödram runt bänken benen, 4 inches från marken.

• Sand alla utsatta kanter av trä med en fine-slippapper. Torka av sågspån från slipning med en ren fuktig trasa. Tillämpas fläcken på bänken med en pensel, om så önskas, skydda den från väder och blekning. Låt det första lagret av fläcken torka helt, sedan applicera ett annat lager. Att bänken att torka helt innan du placerar den där du vill ha den och sitta på den.