mynewspapers.net

Hur man gör en Baby Minky silkeslen

Hur man gör en Baby Minky silkeslen


Oavsett om du väntar en baby egen eller du vet någon som är, gör en silkeslen kantade minky filt det känner du figursätter babyn i ett moln av mjukhet. Minky tyget finns i sömnad och hantverk butiker i en mängd färger och texturer och det ger ett idealiskt material för att göra en enkel men ändå elegant Babyfilt med bara grundläggande sömnad kunskaper behövs.

Instruktioner

• Mått och skär en bit minky tyg till 36 inches av 45 tum. Mät och kapa en bit av samordna bomull ut tyg att matcha.

• Placera minky tyg ovansidan på ett arbetsbord. Lägga bomull tyg ovansidan upp på minky tyget.

• Öppna upp dubbel vik satin filt bindande och veckla upp det för att exponera en lång, inre, råa kanter. Rada upp denna kant med ena långsidan av filten och fästa den på plats med rak stift så att den vikta delen av bindningen lägger ovanpå filtens yta. Stoppa fastlåsning 1/4 tum innan hörnet av filten.

• Sätt in filten i din symaskin och sy en rak söm längs kanten av filten, gå igenom de tre skikt: bindande, bomull och minky. Placera din söm 1/4 tum i från rå kant och sluta sy 1/4 tum från bortre hörnet.

• Vik satin bindningen ut åt sidan på en 90-graders vinkel så att det sträcker sig ut direkt från nästa råa kanten av filten. Vik den tillbaka över honom till linje med denna nya kant, överlappande bindningen till sig själv i hörnet.

• Pin bindningen till den nya raw kanten av Filten som du gjorde med första kanten. Sy en rak söm längs denna kant som med den första också.

• Nåla fast och sy bindningen på samma sätt till slut de två andra sidorna av filten. När du kommer till platsen där du startade fastlåsning bindningen, vik under raw kanten av bindningen lite och låt det överlappar i korta kanterna när du sy det ner.

• Ta bort stiften från filten och trimma alla lösa trådar. Vik bindande upp och över ytterkanterna av filten och jämna ut på baksidan. I hörnen bör du se bindningen Mitren mot sig själv att göra vinklade poäng.

• Använd en hand sy nål och samordna tråd för att sy bindningen ned på baksidan av filten. Hålla dina stygn liten så nära den vikta kanten av bindningen som möjligt att dölja dem. Trimma din lösa trådar när du är klar.