mynewspapers.net

Hur man gör en återvunna däck häst swing

Hur man gör en återvunna däck häst swing


Häst däck gungor är ett populärt och roligt sätt att återvinna begagnade däck till ett objekt som barn och vuxna kan använda och njuta av många år framöver. Bygga en häst däck gunga kan vara en utmaning, men det bör ge ett underhållande projekt för hela familjen.

Instruktioner

• Leta upp en cross-ply däck. Det är ovanligt att hitta en passageraremedel i USA med cross-ply däck. Slitna reservdäcket du kan ha i din trädgård kan vara en stål-skärp radiella och fungerar inte för detta projekt. Du skulle kunna leta upp en cross-ply däck genom att kontrollera med din lokala skroten eller söka på nätet.

• Hitta eller utforma en häst däck swing mönster att använda för att skapa din häst däck sving. Mönster finns online eller du kan försöka att designa din egen häst. Om du väljer att göra egna mönster, Observera att hästen tar upp det mesta av däcket.

• Fäst det mönster som du har valt på däcket med tejp. Du kan antingen skära ut mönstret med däck eller spåra mönster på däcket och sedan klippa ut de områden du har spårat.

• Använd tunga saxen för att skära ut mönstret på däcket. Var noga med att använda borren för att skära ut någon bult hål i den exakta platsen där de var belägna på mönstret. Om din bult hål inte rada upp, passar din häst inte ihop ordentligt.

• Separat Hästens näsa och svansen genom att skära däck i området mellan dem sedan vända däcket inifrån och ut.

• Använd bultar och medföljande muttrar och brickor för att fästa delar av däcket hästen till en annan i rätt läge. Använda nycklar att dra åt bultar och muttrar. Du kommer förmodligen vill täcka bultarna med lock för att hålla kanterna släta ändar. Vid denna punkt, bör svingen däck häst vara lätt igenkännlig.

• Detta steg är valfritt, men om du vill dekorera din trötta häst, kan du använda garn, varmt lim och oavsett dekorationer du behaga för att ge dina trötta häst ett unikt utseende.

• Fäst ögat bultarna till toppen av däck svingen med bult slutet på undersidan av däcket. När detta är färdigt, bifoga din kedja eller rep till ögat skruvar och hitta en robust plats att hänga din nya däck häst sving.