mynewspapers.net

Hur man gör en asiatiska tempel

Hur man gör en asiatiska tempel


Asiatiska tempel är vanligtvis pagoder, som är differentierad torn med framstående takfoten. Finns över hela Asien, asiatiska tempel funktion som buddhistiska byggnader, enligt nya världen encyklopedi. De ursprungligen inrymt heliga reliker i Indien. Dagens pagoder är tillverkade av trä, tegel eller sten. För att göra en asiatisk temple själv, skriva ut ett papper från en webbplats. Modell tempel Visa upp tre olika avsnitt av pagoden, base, kropp och topp. Klipp ut papperet modellen och limma ihop enligt deras exakta instruktioner.

Instruktioner

• Skriva ut din asiatiska tempel papper från Paper modeller på webbplatsen Drive Thru RPG. Ska du använda tjockare papper, till exempel kortpapp. Detta skapar en kraftigare modell.

• Klipp ut hela modellen på de heldragna linjerna. Områden med ett "X" skall också skäras. Områden med dash linjerna är böjda. Dash prickade linjerna är böjda motsatt riktning. Håll varje styckningsdel tillsammans rubrik för varje utskrift. Till exempel hålla ett visst tak avsnitt tillsammans.

• Limma templet bas väggen delar tillsammans första. Utskriften ange bas tempelmurarna. De har bruna dörrar och gula väggar. Böj flikarna och limma flikarna kanten tillsammans. Du bör limning två mindre väggar till två större väggar för att skapa en rektangulär låda. Upprepa för att limma alla nivåer av tempelmurarna tillsammans. Det finns fyra nivåer och en bas.

• Limma golvet som går med rutan bas väggen på plats. Limma flikarna övre rutan väggen så de är säkert. Denna bas väggboxen är den inre delen av större bas templet vägg låda som har alla bruna fönsterluckor som omger väggarna. Det ska markeras som tempel snarare än den stora hallen. Limma dessa väggar tillsammans och limma golvet på plats. Låt det torka.

• Placera rutan mindre vägg in till centrum i rutan större vägg. Avsatts för att arbeta på tak. Leta efter utskrifterna för templet tak. Bit dem tillsammans för att bilda en stor taket nivå. Den har åtta stycken totalt, med två stycken på vardera av de fyra sidorna.

• Limma flikarna kanten av de fyra hörnen på templet taket nivå. Limma resten av delarna att slutföra taket. Limma resten av templet taken i detta samma sätt. Det finns sex tempel tak, och överst har en spira. Låt det torka.

• Limma fyra paneler vid templet Spire. Limma spiran bas till toppen av pagoda tak toppskiktet. Sedan infoga spiran i sin bas.

• Limma ihop på insidan av pagoda tak ramen för översta taket. Det ser ut som en vit rektangel. Limma denna vita rektangeln i centrum av taket ramen.

• Limma taken på strukturen genom att tillämpa lim till flikarna övre byggnaden och sedan placera taket på toppen. Upprepa för varje nivå. Limma översta taket senast. Att modellen för att helt torr innan du flyttar.