mynewspapers.net

Hur man gör en armé Fort för plast armén mänPlast armén män har varit en klassisk leksak och samlarobjekt i generationer sedan mitten av 20-talet. Ofta soldater i andra världskriget-eran uniformer, plast armén män är utformade med en solid plast bas ansluter fötter, ibland sträcker sig utanför deras fötter, i ett försök att göra lätta leksaker stå upp. Varje uppsättning armén män innehåller män i olika armén positioner som pekar en pistol, hålla en kulspruta, tar ett knä att sikta kulspruta, eller i en låg-crawl position, ibland med kikare. Det finns också några som kommer arbeta plast fallskärm.

Instruktioner

• Rita en rektangel på en stor plan av den tomma flingpaket, ungefär en tum från kanterna av rutan. Använd linjalen för att göra flera markerar längs alla fyra kanterna, en tum från kant mot mitten av rutan. Anslut sedan markerar med linjalen och penna eller markör.

• Skär centrum rektangeln ut från den sidan av rutan. Detta kan göras med sax genom skära diagonalt från hörn till hörn av inre rektangeln och sedan klippa längs de linjer dragna för att inre rektangel. Avsätta den inre rektangel bit.

• Tejp eller lim den öppna änden av rutan spannmål stängd, skära en dörr i stråsäd box viftar innan limning stänga, om så önskas. För att skära en dörr, mäta och rita linjer för en kvadrat eller rektangel stor nog för armén män på viftar med av rutan. Skär en sida, toppen och botten av rektangeln, lämnar andra sidan bifogas. Skrynklar att kanten och nu dörren kan flyttas öppen eller stängd.

• Lim konstruktion papper på utsidan av lådan som viftar på den stora platta sidan där knytnäve rektangeln var utskuren. Använda grönt, brunt, svart eller oavsett färg önskas för fort.

• Band tandpetare tillbaka sidor som viftar gjorde på ovansidan av lådan för att göra dem stå rakt upp. Om du vill skära små rutor från översta kanterna på dessa klaffar att producera utseendet på gammaldags fästningar och slott.

• Lim brunt konstruktion papper på insidan av rutan, åtminstone på botten, att simulera en smuts eller sten golvet. Små stenar kan tas från utanför som används för att lägga till utseendet på fortet, som rekvisita. Alternativt, utspridda på "golvet" och sedan Strö sand lim, låt torka helt, sedan skaka av överflödig sand utanför.

• Linje armén män upp inne i fortet, att försvara den och skingra några armén män runt fortet för extra områdesskydd. Armén män utanför fortet kan vara scouter eller krypskyttar.