mynewspapers.net

Hur man gör en arbetande kartong vindbrygga

Hur man gör en arbetande kartong vindbrygga


En kartong castle är ett enkelt hantverk projekt som barn kan göra en regnig dag. Timmar av roligt kan hade krönika äventyr av riddare, prinsessor och guider. Göra en kartong castle är en mycket enkel process, men en fungerande vindbrygga mervärde extra spänning och lek. Att lägga till en vindbrygga i en kartong slott tar bara några minuter och samma enkla verktyg används för att skapa slottet.

Instruktioner

• Markera platsen där du vill att vindbryggan vara på väggen i din kartong slott eller gatehouse. Rita en disposition av dörren med hjälp av en penna och linjal. Detta kan vara en enkel rektangel eller ha en välvd topp.

• Klipp ut sidorna och upp på dörren med sax eller en kniv. Om ditt kartong slott har en integrerad våning, klipp inte botten; denna vik kommer att skapa en naturlig gångjärn för dörren att öppna och stänga. Om slottet har ingen botten, placera ett annat blad kartong under slottet för att fungera som ett golv och bifoga vindbryggan till den med maskeringstejp.

• Stansa två hål i vindbryggan, en på vardera sidan nära toppen. Slå en annan två hål i väggen, bredvid dörren på vardera sidan av öppningen. Dessa hål bör vara på samma höjd på dörren som de första två är på vindbryggan.

• Skjut en längd av snöre genom hålet på ena sidan av vindbrygga. Rita den nästan hela vägen genom hålet, då Knut det fast på sidan av bron vänd bort från dörren. Skjut den fria änden genom motsvarande hålet i slottet väggen. Knut därför också, att se till att det finns tillräckligt med utrymme att lyfta och sänka vindbryggan.

• Upprepa processen för den andra sidan av dörren och vindbrygga. Du bör nu kunna lyfta och sänka bron genom att dra eller släppa båda strängar samtidigt.