mynewspapers.net

Hur man gör en antenn pull i TV stationer bättre

Hur man gör en antenn pull i TV stationer bättre


Fler TV-tittare använder antenner för att få sina sändningar sedan US Federal Communications Commission övergången till en digital TV-signal i September 2009. En gratis-air antenn tar emot TV-signalen och skickar den till en converter box eller din digital-TV. Om signalen inte är tillräckligt bra, finns det några åtgärder du kan vidta för att få en starkare signal till TV: n att dra i TV-stationer bättre.

Instruktioner

• Flytta antennen om två grader till vänster. Kontrollera din bildkvalitet. Om det förbättrat, fortsätta att flytta antennen till vänster tills du har den bästa bilden som möjligt. Om din signal blir svagare när du flytta antennen till vänster, flyttas tillbaka till höger och fortsätter att flytta det om två grader i taget tills du har den bästa bilden som möjligt.

• Byt ut den koaxiala kabeln löper från antennen till TV: n med en högre kvalitet kabel. Ju längre signal kabeln kör, desto mer förlust du kommer att uppleva.

• Lägg till en signal booster mellan du antenn och TV: n. Nätkabeln är ansluten till TV: n och Anslut den till "Ingången" på booster. Anslut en koaxialkabel till "utgång" på booster och "antennen i" på baksidan av din TV. Sätt den signal booster nätsladden i ditt vägguttag. Det blir en vinst knopp på booster som du kan använda för att ringa in en bättre bild genom att vrida det höger eller vänster tills du har den bästa bilden som möjligt.