mynewspapers.net

Hur man gör en anpassad grepp för min båge

Hur man gör en anpassad grepp för min båge


Moderna sammansatta bågar införliva flyttbara handgrepp för att ge dragkraft och komfort för din hand medan gripande fören. Dock, om du inte har en "genomsnittlig" formade hand, fabriken gjorde hantera vara bekvämt för dig. Skräddarsy din båge och ersätta handtaget är ett bra ställe att börja. Med en liten epoxispackel och lite tid och tålamod, kan du forma din egen skräddarsydda bow grepp.

Instruktioner

• Fast grepp din båge med handen och anteckna alla delar av handtaget som måste minskas. Dessa kommer att vara delar av fabriken greppet som behöver tas bort för komfort.

• Minska de områden i steg 1 med hjälp av en rundfil och några grova slippapper. Vara försiktig med att ta bort så mycket av fabriken greppet att bära hela vägen genom den, eftersom detta kan leda till sprickor.

• Rengör fabriken handtaget av sågspån, plast eller olja genom att gnugga det med lite gnugga alkohol. Detta hjälper också epoxin att ansluta sig till handtaget.

• Ta bort epoxi pasta från förpackningen och smash, knåda och rulla yttre härdare lagret med inre kådan. En gång blandade har du bara några minuter att ställa in det tills det härdar permanent. Skölj med vatten att göra epoxi flexiblare. Värme från den kemiska reaktionen som produceras när kombinerar de två materialen kommer att låta dig veta när det är redo att användas.

• Applicera pastan över handtaget jämnt, se till så mycket kontakt mellan det och handtaget som möjligt. Bilda kitt till formen på din dominerande hand. Möjliggöra bildandet av finger grooves och konturerna av din hand. Detta kommer att skapa en perfekt form av handen; se till att det är så bekvämt som du vill att det ska vara.

• Ställa in fören och låta några timmar för epoxin härda och bota helt.

• Slipa nya greppet smidig om du vill, med några fina sand slippapper för att ta bort höjdkurvor med fingret och hand skriva ut.