mynewspapers.net

Hur man gör en animerad Flyer

Hur man gör en animerad Flyer


Ett flygblad annonserar en plats eller händelse i ett försök att locka kunder. Ett flygblad finns vanligen nödvändig information som tid, adress eller event detaljer. De flesta flyers lägga till ljusa färger fetstil och surr ord inom informationen i ett försök att locka kunder. För att skapa en digital flygblad med extra reklam potentiella, lägga till en animering i reklambladet. Om du saknar idéer när det gäller flyer design, titta på Web banners och annonser som exempel.

Instruktioner

• Öppna Photoshop och tryck på knappen "Ny fil". Ange önskad flyer storlek i rutorna "Bredd" och "Höjd" och tryck på "OK". Skapa ett flygblad en Web Banner storlek, ange höjden "60" och bredden "468." För ett flygblad som emulerar en bit papper, ange höjden "550" och bredden "425."

• Skapa en gräns, om så önskas. Tryck på knappen "Lägg till skikt" och skriv namnet "Gränsen." Markera hela arbetsytan och klicka på "Redigera"-menyn. Bläddra till "Stroke". Ange en bredd mellan ett och fem bildpunkter. Klicka på "Färg"-menyn och bläddrar till önskad färg. Klicka på "Blandning menyn" droppa-ned menyn och bläddra till "Normal." Klicka på "Läge" droppa-ned menyn och bläddra till "Center."

• Lägg till en bakgrundsfärg i reklambladet. Tryck på knappen "Lägg till skikt" och lyfta fram det nya lagret. Klicka på knappen "Nytt lager" och bläddra till "Layer Style" och sedan "Gradient Overlay." Justera färger med tygprover och tryck på "OK".

• Skapa former på flyern med verktyget "Former". Välj önskad form-verktyget i verktygslådan. Vänsterklicka i duken och dra musen till det motsatta hörnet av arbetsytan. Fyll formen med verktyget "Hink".

• Rita på flyer med verktyget "Borste". Klicka på verktyget. Vänsterklicka och dra markören runt duken.

• Lägg till text. Klicka på verktyget "Text". Dra en ruta över duk och Skriv önskad text. Använda teckensnitt, storlek och teckensnitt färg menyer för att ändra utseendet på teckensnittet.

• Klicka på knappen "Växla till Imageready". Detta öppnar paletten "Animation".

• Tryck på knappen "Nytt lager" att skapa en dubblett ram. Klicka på den andra ramen för att öppna den i viewer. Justera den bild som visas på andra ramen med hjälp av pensel, hink, Text eller pil verktyg. Till exempel skapa rörliga text. Klicka på texten med pilverktyget. Dra texten uppåt något.

• Klicka på knappen "Ny ram". Justera den tredje ramen med hjälp av önskad verktyg och skapa en fjärde ram. Fortsätta anpassa och lägga till bildrutor tills animeringen har slutförts.

• Ange tidpunkten för animeringen. Placera markören i fönstret "Animation", under den första bildrutan. Klicka på texten "0 sec." Bläddra till "Andra". Ange önskad längd i text-fältet och tryck på "OK". För en snabbrörlig flyer, ange en fördröjning mellan.05 och 2. Ange en hastighet mellan.2 och 1,0 för ett flygblad med medelhastighet. För långsamma reklamblad, anger du en hastighet mellan 1,0 och 5.0.

• Ändra tiden under varje bildruta till en fördröjning mellan 1 och 5.0.

• Tryck på "Ctrl" och "S" för att spara animeringen.