mynewspapers.net

Hur man gör en animerad film på nätet

Hur man gör en animerad film på nätet


Du behöver inte vara en big-shot Hollywood filmproducent att göra en film längre. Tack vare utvecklingen av digital teknik, kan att göra en animerad flytta vara så enkelt som att logga in på en webbplats och klicka på bilder. Det finns många olika webbplatser som användarna kan göra sina egna animerade filmer. Några kommer att införliva nedladdade bilder, medan andra platser har färdiga animerade figurer som du kan lägga en talande skriften till.

Instruktioner

• Fiendskapen innehåller uppladdade bilder och videoklipp med musik och titlar till skapa en MTV-liknande musik videoproduktion. Du kan ladda upp bilder och video. Välj en stil av musik som indierock eller jazz. Välj en motsvarande sång från en medföljande meny eller ladda upp din egen låt. Klicka på "Render". Fiendskapen blandar bilder, video och ljud tillsammans för att skapa en animerad musikvideo där övergångarna är tidsinställda till musik. Lägga till rubriker på varje musikvideon till personifiera det ännu mer. E-posta den till dina vänner.

• Stjärna i en pre skriptade animerad film. Platser som JibJab låta sätta ditt ansikte, och andras, på animerade figurer som dansa, sjunga och skate. Ladda upp ett foto. Gröda i ansiktet på fotot. Dra det till chefen för den animerade figuren. Position i munnen. Dra de röda pilarna till hörnen på läpparna. Dra en blå cirkel till toppen av munnen och den andra till undersidan av hakan. Klicka på "Nästa". Klicka på "Play"-ikonen och granska den. E-posta den till dina vänner.

• Lägg till din egen skript. Xtranormal kan en användare skriver i ett skript för de animerade figurer att recitera. Välj en seriefigur från en meny. Skriv i ditt manus. Välj från olika kameravinklar, lägga till ljud och ändra bakgrunden uppsättningar. Förhandsgranska videon. Spara och dela din skapelse med vänner via e-post.