mynewspapers.net

Hur man gör en akvarium avdelare

Hur man gör en akvarium avdelare


Om du har två eller flera fisk som inte hör hemma i samma akvarium men måste hållas ihop under en kort tid, kan du göra ett akvarium avdelare. Akvarium avdelare ger en gräns mellan fisk som inte behöver att interagera. Denna gräns kan vara konstruerade av plastnät som gör att vattnet kan vara konstant hela karet. Denna hemlagade akvarium avdelare kan ändras för att passa akvarier av olika storlekar och former.

Instruktioner

• Mät bredd och höjd i ditt akvarium. Minska bredden på plastnät a quarter-tum bredare än akvariet. Detta kommer att säkerställa en tight passform inuti. Minska höjden på plastnät att stå en halv tum under den övre kanten av akvariet.

• Skjut varje sida av plastnät insida ett plast rapport bindemedel. Bindemedel ska passa tätt på plastnät utan glider av. Använda saxen för att skära av överskjutande Binder-dokumentet från plastnät. Binder-dokumentet bör endast vara lika lång som höjden av plastnät.

• Sätt avdelare i ditt akvarium på platsen som har valts. Flytta grus till basen på avdelaren för extra stöd. Kontrollera upp på delningslisten är högt över vattenlinjen att hindra fisk från att hoppa över delningslisten i andra sidan.