mynewspapers.net

Hur man gör en affisch om återvinning

Hur man gör en affisch om återvinning


Innan du gör en affisch om återvinning, överväga vilka mål du vill vidarebefordra. Syftet med en affisch om återvinning är att fånga uppmärksamhet, skapa intresse och förmedla en önskad åtgärd, till exempel att uppmuntra andra att använda produkter som inte läggs till deponier. Affischer kan vara allmän karaktär, avser ett specifikt område av återvinning eller användas för att informera människor hur man kan återanvända, minska eller återvinner produkter. Objekt som kan återvinnas inkluderar papper, byggmaterial, kemikalier, elektronik, bly, olja, färg, däck, trä och varvet avfall.

Instruktioner

• Få en stor affisch ombord, helst en som är tillverkad av återvunnet material och har en återvinning skylt i hörnet.

• Välj ett tema för Affischen. Detta kan bero på vad affischen används för, Earth Day, ett skolprojekt, en återvinningsstation eller på en gemensam pool för att påminna människor att återvinna.

• Göra forskning på det valda temat. Hitta allt du kan om det - hur lång artikeln tar ner, effekterna på miljön, hur det är återvunnet och alternativ till att använda ett visst objekt.

• Samla bilder till stöd för temat. Bilder kan till exempel Visa människor dricker ur engångsbruk flaskor vatten kontra människor dricker ur tvättbar, återanvändningsbara flaskor. Visa en kontrast, till exempel vilken typ av objekt kan återvinnas från flaskor.

• Lim bilder av saker som kan återvinnas på styrelsen. Om du är konstnärlig, kan du rita egna bilder. Inkludera saker som plast, burkar, glas och batterier. Bilder kan innehålla platser där människor går att återvinna eller återvinning företag. Fler idéer innehålla bilder av djur eller människor njuter av naturen.

• Skriv ut ord i en stor klara teckensnitt med en markör. Idéer är "Go Green," "Rädda vår jord," "Det lönar sig att återanvända," "Det är dags att återvinna" och "Arbete tillsammans till reducera papperskorgen." Se till att orden avser bilderna används.