mynewspapers.net

Hur man gör en 80-cut-off skjorta

Hur man gör en 80-cut-off skjorta


Modet i 1980-talet har kommit varvet runt, och påverkan kan ses i aktuella modetrender. Plast gelé sandaler, kilklack skor och cut-off T-shirts har gjort en stark comeback. Av alla återuppfunnit modet från 1980-talet är cut-off tröjan lättast att återskapa. T-shirts är rimligt prissatta och lätt att hitta. Gamla tees som har sett bättre dagar är perfekta för omdaning praxis. En gång skar, kan din ' 80s-inspirerade tee vara accessorised för att passa din individuella stil.

Instruktioner

• Hitta en T-shirt med ett 1980-talet tema eller färg. Neons och ljusa färger var populära i eran. Rosa, turkoser och syra-tvättade färger var stor i the ' 80s. Djärva mönster med linjer och former var vanligt i damkläder. T-shirts som har grafik av TV-program eller filmer från det decenniet skulle också vara perfekt.

• Vrid tröjan ut och in och lägg det på en plan yta. Detta kan du klippa jämnt. Du kan också trycka på skjortan och ta bort rynkor.

• Göra ett litet märke på varje sida av skjortan där skarv av ärmen möter skjortkrage. Märket bör vara ca 1 tum från sömmen.

• Skär i form av en båge från en mark till nästa över skjortkrage. Göra säker du er klappanden både fram och baksidan av t-shirten på samma gång. Hålla materialet tätt om du föredrar en mindre taggiga cut, eftersom omdaning möjliggör kreativitet och personalisering.

• Skära ärmar och mellangärdet av skjortan är valfritt. Cut-off muskel skjortor var populära för män på 1980-talet.