mynewspapers.net

Hur man gör en 27-bit med snabb väva hästsvans

Hur man gör en 27-bit med snabb väva hästsvans


En 27-bit snabb väva hästsvans är en färdigförpackade hår produkt består av hår på spår eller dito väft, i minst tre till fyra olika längder, mellan ca 1 och 6 tum. Längden på håret i ett 27-bit paket beror på märke eller tillverkaren av hår. Vissa stylister använda lim för att fästa ca 27 bitar av hår eller hår dito väft direkt till håret. Andra stylister använder hår remsor eller peruk mössor att skydda håret från limning lim.

Instruktioner

• Gel den hela hår, och Använd en kam för att placera en hästsvans på höger sida av huvudet. Vira håret i hästsvans runt gummibandet, om det är tillräckligt lång. Annars, placera liten svart gummiband runt botten upp till toppen av hästsvans. Hästsvans bör i en knopp eller stub-form. När du ökar din skicklighet vid tillämpningen av en 27-bit snabb väva hästsvans, gel en hästsvans i en annan önskad plats---topp, vänster sida eller centrum av baksidan av huvudet.

• Spraya håret spritz och Linda töjbart, svart hår band runt omkretsen på huvudet i en medsols rörelse. Detta görs för att skydda håret från vävning eller limning lim. Blås torrt hår. Sedan tillämpa en peruk strumpa mössa för att täcka hela huvudet. Detta förfarande görs också för att skydda håret från vävning eller limning lim.

• Ta bort den 27-bit från sitt paket. Ordna löshår eller dito väft på ett bord och gruppera korta och långa bitar av samma storlek. Från och med den kortaste väften i 27-bit snabb väven, mäta det på kanta av hårfästet på nacken av hångla och skär den. Sedan lägga hår lim längs översta väften och föna inslaget på plats med en hand höll fön. Fortsätta att placera rader av kort dito väft ovanför den här tills du når höjden av vänster och höger örat lober.

• Wrap medium längder av 27-bit väv i ett cirkulärt mönster runt hela huvudet---från baksidan till framsidan---att göra ungefär två till tre rader. Sedan, fokusera på rätt, främre hårfäste. Limma på minst fyra eller fem rader av längre längder av 27-lappa detta höger. Den sista raden som du limmar bör vara minst 1 till 2 inches från hästsvans bildades i steg ett.

• Tillämpa 27-bit snabb väva i formen "C" eller hästsko---från vänster sida av huvudet till höger sida. Detta kommer att stänga i sidorna, så du bör inte längre se den gemensamma jordbrukspolitiken strumpa på sidorna av huvudet. Täcker resten av huvudet genom att placera den 27-bit snabbt väva i en cirkelrörelse runt hästsvans, omfattas av den gemensamma jordbrukspolitiken strumpa och sticker ut från toppen, höger sida av huvudet.

• Linda rak längd vävning hår runt utstickande hästsvans. Håll i utkanten av hår inslaget på toppen av din hästsvans och vira håret medsols---från toppen till botten. Lägg till hårnålar för att hålla hästsvans på plats som du Vira den. Till exempel använda ett hårspänne efter du Linda hästsvans runt två gånger. Forma stilen med sax eller hårklippningsmaskiner.