mynewspapers.net

Hur man gör en 125-Gallon Fish Tank

Hur man gör en 125-Gallon Fish Tank


Affären fisk tank är dyra. Gör din egen fish tank är ett mycket mer kostnadseffektivt sätt att ge ett hem för din fisk. Du kan bygga en 125-gallon tank för stora fiskar med några enkla material. När fullt fungerande och full av vatten, kommer att denna tank vara mycket tung och svår att flytta. Ställ in din tank i en permanent plats i ditt hem.

Instruktioner

• Lägg glasskivorna på ett platt arbetsbord. Med hjälp av sandpapper, lätt att slipa alla sidor av glaset för att fila ner några vassa kanter. Använda aceton på en pappershandduk och torka av glaset från ungefär 2 inches till kanten. Använda din sax, klippa ca åtta remsor av silvertejp. Dessa band bör vara ca 6 inches lång. Hålla fast ena änden av varje remsa till tabellen arbete tills du är redo att använda tejpen.

• Etikett ditt glas bitar med din tvättbara markör till påminna dig vad bitar kommer att gå där. Tre större bitar blir nedtill, främre och bakre paneler. De två mindre bitarna kommer att ändarna.

• Låg den nedre panelen framför du vågrätt. Ta baksidan och en sidopanelen och rada upp dem i deras lämpliga positioner längs kanterna av den nedre rutan. Använd två remsor av tejp att säkra ryggen och sidan fönsterrutan tillsammans. Stretch remsa av tejpen från en ruta till en annan. Upprepa detta steg med två andra rutor. Du bör ha ett glas rektangel låda utan en topp. Remsor av tejp bör att hålla varje hörn ihop.

• Kontrollera form och justering av rektangeln. Spruta en sträng silikon i ett av hörnen på botten av din tank. Följa med den spricka, tätning nedre kant tillsammans. Använda fingret för att driva silikon djupt in den spricka och lämna en jämnare yta. Upprepa denna process för alla hörnen av tanken.

• Låt silikon torka i ett par timmar. Använd dina rakblad för att avlägsna droppar eller stökigt silikon ställen. Efter 48 timmars torktid, kan du fylla behållaren halvfull för att leta efter läckor. Om det är helt förseglade, noggrant tvätta tanken för att ta bort föroreningar.