mynewspapers.net

Hur man gör Elf öron hemma

Hur man gör Elf öron hemma


Elf öron är lätta och billiga att göra. De är vanligtvis pekade på toppen och är något större än normal stora öron. Du kan välja färg på öronen att passar din smak eller matcha din outfit. Att göra din egen elf öron är en rolig aktivitet som du kan göra med vänner eller med barnen. De saker du behöver du förmodligen redan har hemma. Detta innebär att du kan göra öronen utan att köpa basmaterial.

Instruktioner

• Sök Internet för att hitta lämpliga bilder av elf öron. Typ i "elf öron", klicka på "bilder" och du bör kunna hitta ett par. Behöver du hitta ett par som är tillräckligt stor för att skriva ut på A4 laminat papper, så att när du sätter dem på de kommer att vara större att dina egna öron.

• Skriva ut elf öron, sedan skära dem ut. Placera dem mellan blad av en A4 laminat papper. Genom laminering dem, gör du dem kraftigare och längre livslängd.

• Placera laminat i laminering maskin; Håll öronen platt så att laminat papperet inte crinkle.

• Klipp ut öronen igen. Placera ett öra på ena sidan i hår band, med örat vänd utåt. Använd en bit tejp för att säkra örat på baksidan, så att du inte kan se bandet. Upprepa detta för det andra örat.

• Placera bandet hår på huvudet i rätt läge och du har nu en uppsättning elf öron.