mynewspapers.net

Hur man gör egna Tech Deck greppbräda

Hur man gör egna Tech Deck greppbräda


Sedan 2000, har Tech Deck fingerboards vuxit i popularitet, främst bland tonåringar och tweens. Tech däck är miniatyr skateboard; inackorderad utför tricks med fingrarna. Bland användningsområdena för Tech däck är insamling, handel och konkurrens. Tech däck komma med alla möjliga mönster och färger, dock entusiaster börjar att lära sig hur man gör sitt eget finger styrelser att lägga till sina samlingar.

Instruktioner

• Klipp ut en av stora paneler i ett flingpaket. Spår eller freehand konturerna av en Tech Deck greppbräda på kartong, inklusive hålen för lastbilar. Detta kommer att vara din mall.

• Klipp ut mallen och spåra det till panelen spannmål box sex gånger för att göra lager för din greppbräda. Markera de åtta hålen för lastbilar, fyra på varje sida av styrelsen. Klipp ut alla sex av Tech Deck lager.

• Sticka alla åtta hål ur varje lager med hjälp av en nål. Stapla dem tillsammans innan peta genom att se till att hålen är alla även.

• Limma ihop, alla lager ovanpå nästa. Undvika att blockera hålen för lastbilar och torka bort alla överflödigt lim som sipprar ut. Använda nålen för att peta genom hål om du märker någon lim i dem. Låt limmet torka.

• Tillämpa din grip tape eller sandpapper till toppen av din kartong Tech Deck. Använd lim om du använder sandpapper, och låt torka. Skär av eventuella överskjutande tejp eller sandpapper hängande utanför sidorna. Använda nålen för att peta hål ut för lastbilar på greppet bandet.

• Inreda och anpassa din Tech Deck greppbräda med markörer, färg och klistermärken. Låt färg eller bläck att torka. Böj varje ände av greppbrädan upp så att det liknar svansen och näsan av en riktig skateboard.

• Montera truckar och hjul på. Sätt var och en av de åtta bultarna genom ett hål och säkra bultarna till lastbilar med verktyget Tech Deck skate.