mynewspapers.net

Hur man gör egna Sterling Silver Wire Wrap smycken

Hur man gör egna Sterling Silver Wire Wrap smycken


Tillbehör är spelets namn i mode. Oavsett om det är stora och chunky eller smal och smidig, varierar vilka tillbehör du bär utseendet. Skapa din egen sterling silver sjal smycken. Välj pärlor som kompletterar varandra. Bära ett armband för en dag på kontoret eller en natt på stan. Göra ett uttalande med en silver ring. Justera storlek eller form av sterling silver pärlor. Lägga till en sterling silver sjal smycken för att försköna din stil i ca 40 minuter.

Instruktioner

• Linda Memorywire armband runt handleden för detta projekt. Besluta hur många spolar du vill göra ditt armband. Typiskt, spolen radbryts runt två till tre gånger. Markera platsen som du vill klippa. Ta Memorywire av handleden. Med avbitare, försiktigt skära på Memorywire.

• Ta tag i slutet av Memorywire med runda tång. Håll den stadigt. Förvandla din handled från kroppen och bildar en slinga. Anges i slutet av slingan förrän det är an mot resten av spolen.

• Lägg ut önskad motivet för ditt armband. Använda en pärla styrelsen för att avgöra alla möjligheter innan strängarna pärlor. Skapa ett enformiga mönster eller en som är spontan. Valet är ditt. Starta besträngning sterling silver pärlor när du har den design som du gillar.

• Fortsätta att sträng pärlor runt Memorywire tills alla sterling silver pärlor används. Nu stänga av slutet av armbandet. Med din runda tång grepp i slutet av kabeln. Bilda en slinga som i steg 2. Tryck i slutet av kabeln tills det är jäms med resten av spolen att undvika repor på huden.

• Fäst charm. Skjut den extra pärlor och/eller charm du vill hänga på huvudet PIN-koden. Böj upp i huvudet stiftet att bilda en ögla. Sätt det genom öglan av armbandet i slutet av Memorywire. Nära slingan med runda tång. Var uppmärksam så att slingan i huvudet PIN-koden inte gå över i stället för att stänga.