mynewspapers.net

Hur man gör egna sällskapsdjur LooSällskapsdjur egendomsrätt som arbetar långa timmar eller bor där det finns ofta dåligt väder har ett dilemma: Hur får man hunden att pottan i tid. Skapa ett badrum för din hund är inte svårt med några grundläggande komponenter och lite uppfinningsrikedom. Du kan köpa en ganska dyr sällskapsdjur loo från en djuraffär, eller du kan göra din egen med några objekt som är lätta att uppnå på din lokala järnaffär. En hemgjord "loo" är lätt att konstruera och enkel att rengöra.

Instruktioner

• Köpa en droppande pan, såsom typ som används under en tvättmaskin eller kylskåp, eller använda en stor plast topp från en nytta. Mäta pannan och köpa en bit metall galler och artificiellt gräs att rymma storleken på pannan-- men tillåter fel genom att skära lite extra. Alla objekt finns på järnaffärer.

• Mät det metall gallret att passa inuti droppande pannan och tillskuret med metall fräsen. Noggrant placera gallret inne droppande pannan.

• Mät konstgräs passa ovanpå gallret inne droppande pannan. Klippa gräset med en mattkniv, med försiktighet som kniven kunde glida. Placera konstgräs på metall gallret och kontrollera att de passar säkert inne i pannan. Om inte, ta bort gräset och justera storleken.

• Ta bort konstgjorda gräset och belägga med metall galler från pannan och ställ åt sidan. Strö kattsand inuti pannan. Fyll till ca 1 tum.

• Byt ut metall gallret och konstgjorda gräset. Välj en plats för din "sällskapsdjur loo." Gynnsamma platser kan vara det bortre hörnet av ditt garage eller altan om din sällskapsdjur har åtkomst till dessa rum. Också överväga ett badrum, tvättstuga eller gyttjebad. Undvik att flytta toaletten när du har valt en plats så att ditt husdjur inte kommer blir förvirrade.

• Införa din sällskapsdjur till hennes nya badrum och ge henne tid att växa vana vid det. Börja med att placera henne på toa när det är dags att lindra själv. Om hon använder normalt papper, prova att sätta en smutsiga en på loo, locka henne uppmärksam på lukten. Upprepa dessa steg om nödvändigt. Ha tålamod. Ditt husdjur kommer snart att fånga på idén.