mynewspapers.net

Hur man gör egna rökfri våning askkopp

Hur man gör egna rökfri våning askkopp


Att göra en rökfri våning askkopp är ganska lätt att göra med en vanlig soptunna och vissa ändringar. Lukten av unkna gamla cigaretter i en askkopp är inte tilltalande. Isolerande rumpor i en lufttät askkopp och filtrera luften inuti en rökfri askkopp kan göras ganska billigt. Detta golvet askkopp är användbart i utomhusmiljöer.

Instruktioner

• Köpa en soptunna i rostfritt stål med en platt topp. Med hjälp av en maskin borr, klipp ut en 4-av-4 tums fyrkant från toppen. Slipa kanterna på torget att utjämna dem.

• Skär en 6-av-6 tums fyrkant av plåt. Bifoga en gummi stötfångare till kanterna på plåt. Placera det, gummi sida upp under hålet i toppen av soptunnan. Bifoga en 4-tums metallstav till mitten av plåt. Detta kommer att användas som en hävstång.

• Fäst ett gångjärn med en fjäder plåt att hålla det på plats. Detta kommer att fungera som dörren till askkoppen. Det kommer att förbli stängt tills tryckas ned av metall spaken.

• Skruva en 2 tum breda med 4 tum lång vid 3 tum lång ficka på insidan väggen av bin. Detta kommer att hålla en behållare bakpulver, som används för att absorbera lukten och rök i kan.