mynewspapers.net

Hur man gör egna racerbil party dekorationerNASCAR och IndyCar är bara två av de stora racing ligorna, och fans älskar spänning på att höra motorerna ryter och bilarna piskar varv runt banan. Populariteten av Disney-film "Bilar" ökade populariteten av sporten med yngre barn och ledde till barn längtan efter sina egna race bil partier. Oavsett vilken typ av racing part du planerar på att kasta, är det lätt att göra egna dekorationer.

Instruktioner

• Fyll en stor burk med liten leksak racerbilar och Ställ in den i mitten av bordet. Inte bara tjänar det som en dekoration, men det gör också ett roligt spel för gästerna. Be barnen gissa hur många bilar är i burken. Vinnaren är det barn som gissar rätt eller kommer närmast det faktiska antalet.

• Dekorera borden med inslagning papper och band. De flesta rabatt och parti butiker sälja generiska svart och vit rutig omslagspapper, även känd som rutig flagga omslagspapper. Täcker borden med papperet och säkra under med tydliga tejp.

• Skapa din egen travet på en vägg i huset. Skär längder brun förpackning papper och band på ett område av väggen. Rita en stor travbana på papper, med hjälp av markörer eller färgade pennor. Rita din egen bilar på banan eller lägga till några leksaksbilar genom att tejpa bilarna direkt till väggen.

• Använd Töm motorolja lådor och burkar som dekorationer runt omkring den tabell eller parti. Fråga auto delar butiker och återförsäljare bil för några av deras tomma rutor. Kolla varvet försäljning och loppmarknader för Använd olja burkar.

• Köpa NASCAR och andra racing tidskrifter och klippa ut bilder av drivrutiner, spår och andra racing poster. Dekorera väggar och bord med bilderna och sätta en förare på baksidan av varje stol. Alla som kommer till festen får vara en annan drivrutin och du kan låta barnen välja vilka stol som de vill.