mynewspapers.net

Hur man gör egna Mosquito Killer

Hur man gör egna Mosquito Killer


Myggor är inte bara irriterande, men de är också källor till skadliga sjukdomar som West Nile-virus. När vi andas ut, vi släpper ut koldioxid som lockar myggorna. Doften av människors andedräkt och svett är också mygga tilldragande. Du kan hålla myggor från huset med hjälp av åtgärder som till exempel mygga-repellerande ljus. Men de bara hålla myggen bort och döda inte dem. Avskräckande medel som du spraya på huden är också effektiva, men du kanske har farhågor om att använda kemikalier på din kropp. Du kan skapa en effektiv, giftfritt mosquito killer med objekt du förmodligen redan runt ditt hus.

Instruktioner

• Rengör en 2-liters läsk flaska med vatten och en flaskborste. Låt den lufttorka.

• Åtgärd tre inches ner från toppen av flaskan, vilket är den punkt där dess kurvan slutar och blir rak. Skär runt denna punkt att erhålla en tratt-formad flaska topp. Ställ flaskan upp åt sidan.

• Häll en åttondel kopp vatten och 50 gram socker i flaskan. Blanda lösningen väl tills sockret löser sig helt i vatten. Lägger till en åttondel kopp jäst i lösningen och skaka flaskan för att bilda en blandning. Jästen börjar släpper ut koldioxid när det blandas med vatten och socker.

• Öppna locket på flaskan upp och kasta den. Lägg upp upp och ner på flaskan. Förslut flaskan upp på plats med förpackningstejpen. Koldioxiden lockar myggorna i flaskan. När myggen in flaskan, kan de inte komma ut.

• Wrap och tejp svart konstruktion papper runt flaskan. Placera fällan och mygga i ett område där det finns ingen direkt solljus. Det kan ta några dagar innan myggen upptäcker fällan. Vid behov byt ut socker, vatten och jäst.