mynewspapers.net

Hur man gör egna monopol-typ spel gratis

Hur man gör egna monopol-typ spel gratis


Monopol är ett roligt familjespel som nästan alla kan njuta av. Åldrarna 8 och upp älskar detta klassiska spel för flera spelare. Att köpa spelet kan vara dyr, särskilt roligt, tema versioner av spelet. Med bara några husgeråd, kan du skapa din egen monopol-spel gratis.

Instruktioner

• Limma fast en bit av affisch ombord till kartong pjäs för din styrelse. Kan styrelsen att torka.

• Lista egenskaper för din styrelse. Man 22 egenskaper, fyra järnvägar, två verktyg, två skatter, tre chans och tre community chest utrymmen, plus hörnet förlägger gratis parkering, Go, fängelse och gå till fängelse. Vara kreativ om din egenskapsnamn och skatter. Om ditt tema är dinosaurier, prova en Predator skatt. Istället för fängelse, har tecken som fastnar i en tjärdal och så vidare.

• Dela din styrelse i fyra hörn utrymmen med nio utrymmen i mellan på varje sida med hjälp av en markör och yard stick. Ordna egenskaper från billigaste till dyraste, med vissa verktyg och andra utrymmen bland dem. Dekorera varje spelet utrymmet och färg-koordinaten egenskaperna som är grupperade tillsammans.

• Rita gemenskapen bröst och chans kort utrymmen i mitten av styrelsen.

• Skär den andra halvan av affisch ombord i små kort att fungera som gärningar för varje bit av egendom, järnvägen och nytta i styrelsen. Dekorera varje kort att samordna med sin plats på spelplanen.

• Skär affisch styrelse tredje stycke i korten för chans högen och gemenskapens bröstet, så många av varje du vill. Chans kort bör flytta bitar till olika områden i styrelsen, till exempel en fastighet eller fängelse. Gemenskapens bröst kort betala pengar eller kräver att spelaren betala pengar till gemenskapen bröstet. Tema din chans kort eller gemenskapens bröst kort för att gå med ditt spel.

• Skär så mycket pengar som du skulle vilja använda med spelet i steg om 60p, £3, £6, £13, £32, 65 kr och £325 av vanligt papper. Använda en separat färg för varje valör om du har olika färger av papper, eller bara använda alla vita.

• Samla in eller göra minst sex spel bitar och två spelet tärna. Om du inte har dice, göra två små sexsidiga lådor och skriva siffror på varje sida.