mynewspapers.net

Hur man gör egna kuvert som är valfri storlekKuverten kommer endast några standardstorlekar. Ditt företag kan kräva en anpassad storlek kuvert för en speciell marknadsföringskampanj eller udda storlek handling. Anpassade kuvert är svåra att hitta kommersiellt. Kuvert kan göras till valfri storlek om du gör dem själv. Kostnaden blir lägre, och om du bara behöver en liten mängd, detta är en effektiv lösning. Val av papper och stil är en annan anledning människor väljer att göra sina egna kuvert. Anpassat papper kan stärka företagets varumärke och en anpassad storlek kuvert kommer att stå ut från andra i en hög med mail.

Instruktioner

Hur man gör egna kuvert som är valfri storlek

• Dra isär en standardstorlek kuvert genom att noga skilja sömmarna. Sprida kuvertet ut platt så att övergripande dispositionen är synliga.

• Placera sprida ut kuvertet på en kopiator. Välj inställningar på kopiator till förstora eller minska storleken på kopian av en viss procentsats. Experimentera med procentsatserna tills du uppnått önskad storlek. Skriva ut en kopia på denna storlek. Kopian är din mall.

• Placera mallen på en skärande matta. Skär längs raderna att skära ut konturerna av kuvertet.

• Placera mallen utskurna på papper som du vill använda för ditt egna format kuvert. Spåra runt mallen med en blyertspenna.

• Klipp ut konturerna av anpassad storlek kuvertet med hjälp av en kniv. Använd en rak kant för att vika den veck märken längs där kuvertet är att vikas. Vika kuvertet upp.

• Applicera en sträng av hantverk lim längs sömmarna för vikta kuvertet. Låt limmet torka innan hantering.

• Klipp en remsa av dubbelhäftande tejp att gå längs viftar med av kuvertet med hjälp av en kniv. Skala bort ena sidan av bandet bakningen och tillämpa remsan på fliken kuvert. Låt den andra sidan av bandet på tills kuvertet är att förseglas.