mynewspapers.net

Hur man gör egna Gothic Lolita kläder

Hur man gör egna Gothic Lolita kläder


Gothic Lolita kläder är en stil som definieras av baby docka klänningar, volanger, spets och rosetter, alla med en mörk twist. De som frossar i gothic Lolita-stil har en hög vördnad för individualitet och kreativitet, och ingen som vill fångas bära samma klänning som någon annan. Om du är intresserad av gothic Lolita kläder, är skapa din egen garderob en bra idé. Medan många gothic Lolita kläder ser komplicerat, kan stilen emuleras genom att även en nybörjare sömmerska.

Instruktioner

Instruktioner

• Mät dig själv iklädd underkläder du planerar att bära med din klänning. Om du planerar att bära en korsett med det, var noga med att bära korsetten som du mäter, eftersom korsetter kan dramatiskt ändra dina mått.

• Köpa en sömnad mönster för en medellång eller kort längd klänning med en hel kjol. Du kanske vill överväga en klänning med puffiga ärmar också. Kolla på baksidan av kuvertet för rätt storlek måste du köpa, att vara medveten om att ready-to-wear kläder och symönster inte skapas med samma mått.

• Köp rätt mängd svart tyg krävs för att göra din klänning. Läs på baksidan av mönstret att se vilka föreställningar, som knappar, blixtlås eller spetsar, kan du behöva. För att få önskan gothic Lolita look, kan du köpa ytterligare spetsar och band att tillbehör din klänning.

• Klipp ut mönstret och tyg till din storlek enligt dina mått och mönster kuvertet. Om du planerar att bära en underkjol eller krinolin med din klänning, överväga att lägga på extra längd till botten av kjol bitar, så klänningen inte är för kort.

• Pin bitar tillsammans enligt instruktionerna som mönster. Prova plagget, igen och se till att bära underkläder du planerar att bära med klänningen. Om någon ändring behöver göras för att passa klänning, är detta den bästa tiden att göra dessa förändringar. Gothic Lolita klänningar är i allmänhet mycket monterad på livstycket och full i kjolen, så en bra passform i livstycket är avgörande.

• Sy lappar ihop enligt mönster instruktionerna. Efter sömnad prova någon större sömmar, som livstycket portionr, klänningen på igen så att det passar som önskas.

• Hem klänningen samtidigt bär din petticoat eller krinolin, om så önskas. Du kanske vill ha en vän att hjälpa dig att hemming processen, eftersom de kan hjälpa till med på baksidan av klänningen.

• Fäst någon ytterligare spets eller band till klänningen. Överväga att sätta band bågar på framsidan av livstycket, på baksidan i midjan, eller längs hemline. Spets kan sys in i volanger längs halsringningen livstycket.