mynewspapers.net

Hur man gör egna från golv till tak trappa fall ljus skugga

Hur man gör egna från golv till tak trappa fall ljus skugga


Gör din trappa ser mer dramatisk med tillägg av från golv till tak belysning. Ett sätt att åstadkomma detta är genom att skapa ett hänge ljus som har en lampskärm som når från taket går ner till golvet. Dessutom om du har ett mörkt hörn av trappan, denna typ av armatur gör din trappa lyser upp och kan vara en bra konversation lappar. Använda material och verktyg som är lätt tillgängliga på byggvaruhus, kan du slutföra detta projekt i en dag eller två.

Instruktioner

• Mät din takhöjd. För höga tak, förutom med hjälp av en lång stege, behöver du hjälp av en annan person att markera mitt i väggen och mät sedan därifrån ner till golvet. Det finns även högteknologiska måttband som du kan bara peka strålen för att göra det lättare att mäta.

• Köp rullar av ståltrådsnät baserat på din mätning. Beställ en extra rulle för rabatt eller framtida reparationer. Välj en micronic armeringsnät för lägre vikt; Det är också bra för att ge en omgivande glöd. Den kommer i tre olika metalliska färger--silver grå, koppar och guld. Du kan välja en färg eller blanda de tre för att lägga till mer intresse.

• Rulla den metalliska mesh och göra nedskärningar baseras på takets höjd mätning. Eftersom denna skugga runt taket medaljong, kan du klippa dem i fyra olika sektioner som du radbryts runt basen av medaljongen.

• Måla taket medaljong med matchande metallic färg färg. Låt torka.

• Att häfta metallnät till baksidan av taket medaljong. Lägg till veck varje 2 till 4 inches, sedan häfta runt kanterna på den medaljong tillbaka.

• Få en rulle 40-gauge koppartråd. Slinga det runt flera gånger, Använd form och diameter på taket medaljong som din guide. Du kommer att använda loopas koppartråden för att hålla formen på metallnät på den nedre delen.

• Sy ändarna på den nedre delen av maskan genom loopas koppartråden. Gör detta genom sömnad runt formen av loopas tråd på den inre nedre delen av mesh skugga. Detta kommer att hålla den cylindriska grundformen av skugga.

• Lägga till utsmyckningar sömnad glas och pärlor på olika områden av skugga. Göra detta lägger glitter när ljuset är på.

• Tillämpa spik lim på baksidan av taket medaljong och placera tak medaljong upp mot taket. Justera den så att glödlampan är i centrum för hålet i taket medaljong. Tryck på taket medaljong mot taket med båda händerna i ca 2 minuter. När du känner den självhäftande sticker i taket, släpp en av händerna och applicera naglar med en pneumatisk spikpistol.

• Slå på ljuset för att testa.