mynewspapers.net

Hur man gör egna födelsedagskort för tonåringar

Hur man gör egna födelsedagskort för tonåringar


Ett födelsedagskort är en enkel anteckning tala med någon du önskar dem lycka dagen de föddes. Det finns ett brett utbud av födelsedagkort finns att köpa, kan du skapa din egen födelsedagskort för en mer personlig touch. Alla kan göra ett födelsedagskort med en dator, skrivare och en enkel bild skapande program. Födelsedagkort för tonåringar kan ha en annan ton än kort för barn, låta tonåringen vet att du förstår de är på väg till vuxen ålder.

Instruktioner

• Öppna en bild att skapa program som färg, som är installerad på alla operativsystem. Färgen kommer att vara under fliken tillbehör i Start-menyn för Windows-användare. Mac-operativsystemet har ett program som heter pensel och kan laddas ner från webbplatsen Mac gratis. Att bredden på papperet som är längre än höjden, med de små fyrkanter på sidan av bilden för att justera höjden och bredden. Dra bara på en halvan av papper; Detta kommer att vara på framsidan av ditt kort.

• Använd de verktyg som anges i programmet Paint eller pensel för att rita på framsidan av kortet födelsedag. Du kan använda penselverktyget, penna eller ritstiftet med olika linje storlekar. Idéer för framsidan av födelsedagskort kan omfatta en födelsedagstårta, ljus firar ålder tonåring eller en favorit djur eller blomma. Fördelen med att skapa din egen födelsedagskort är att du kan använda personliga saker viktigt att tonåringarna. Om du vill kan du infoga bilder snarare än ritning dem med hjälp av verktyget clip art. Att välja alternativet "ClipArt" öppnas ett fönster där du kan bläddra igenom datorns generiska bilder eller ladda upp en sparade bilden från din hårddisk. Om du väljer en datorbild, prova att använda nyckelordsrutan Sök efter bilder som relaterar till ordet födelsedag.

• Skapa text med hjälp av "T"-ikonen i verktygsfältet. Välj ett teckensnitt från den nedrullningsbara menyn på toppen, samt en färg. Vara säker på att färgen kommer att dyka upp på vitt papper, som ljusare nyanser som gul kommer att vara svårare att se. Du kan skriva "Happy Birthday," tonåringens namn, information om födelsedag eller zodiac tecken--något du vill inkludera på framsidan av kortet. Om du vill lämna skriva kortet, vänta tills du skriver ut kortet och använda markörer, pennor eller färgade pennor för att skriva en känsla. Klicka på "Visa" högst upp i programmet och välj "100%" på menyn. Detta kommer att visa dig hur kortet kommer att se ut vid utskrift. När du är nöjd med bilden Klicka på "Skriv ut". När bilden är tryckta, vik papperet på mitten så måla bilden är omslaget.

• Skriva med penna eller markörer ett särskilt meddelande för teen på insidan av kortet. Detta kan inkludera en låt ni båda njuta av, en innerlig meddelande, ett skämt eller en dikt. Var noga med att inte ha en skrift redskapen som kommer att blöda genom papperet och förstöra din bild. Om du inte vill att för hand skriva kortet, du kan infoga papperet i skrivaren med kort främre vänd ner och överst i skrivaren. Öppna ett ordbehandlingsprogram och skriv ett meddelande. Du kan justera text, storlek och teckensnitt som passar på framsidan av kortet. När du är klar klickar du på "Skriv ut"; meddelandet ska skrivas ut på insidan av kortet.

• Tänk på att lägga till utsmyckning med band eller glitter. Skär två hål i botten och toppen av globlinjen i kortet och kan binda band för att göra en rosett. Innan du sätter kortet i kuvertet, lägga till några glitter i vikta brevet så teen öppnas glitter faller överallt. När du är klar, vika kortet ytterligare vid behov att få plats i ett kuvert. Adress på kuvertet till tonåring.