mynewspapers.net

Hur man gör egna din teservis

Hur man gör egna din teservis


En eftermiddag te paus är ett sätt som många människor koppla av från stressen i sin dag. Du kan vila dig i ca 20 minuter, och efteråt, kan du fortsätta din eftermiddag uppdateras. En dekorativ teservis bidrar till den speciella känslan te rast, men ganska ofta blir det dyrt och du kan inte alltid hitta en du gillar. Skapa din egen teservis att lösa båda dessa problem. Du får en tekanna med koppar och fat i bara mönstret du älskar medan utgifterna mycket mindre pengar gör det.

Instruktioner

• Öppna servetter och separat inre, vanligt lagret från det yttre, dekorativa. Använda servetter med blommönster, seriefigurer, pop-ikoner eller abstrakt design. Använd små sax för att klippa flera kopior av design motiv från flera servetter.

• Tvätta Tekanna, koppar och fat i varmt tvålvatten. Skölja. Doppa en svamp i en blandning av vatten och vit vinäger och torka av utsidan av din teservis till slut rengöring. Låt den torka.

• Doppa en skum borste i découpage medium. Pensla ett tunt lager på utsidan av en bit av din teservis, där du vill placera ett motiv. Låg en vävnad design på våta découpage medellång, försiktigt. Släta ut papperet att göra visst det finns inga bubblor eller veck i pappret.

• Fortsätta att borsta på découpage medium och anbringa design motiv tills alla bitar har inretts. Låt allt torka.

• Pensla ett tunt lager av découpage medium över topparna på de papper motiv. Börja utanför motivet, pensel på den och sedan sluta utanför det igen. Täck varje motiv på detta sätt. Att på medellång och torka ordentligt. Lägga till ett ytterligare lager découpage medium.