mynewspapers.net

Hur man gör egna balklänning för billigt

Hur man gör egna balklänning för billigt


Prom säsongen tar fram klänningar, klänningar och couture som kan kosta mycket pengar. Det faktum att mest tonårsflickor deltar en prom har begränsade medel ofta kräver att få kreativa i att säkra en prom klänning. Du kan bygga din egen en-av-en-slag balklänning genom att starta med en grundläggande design och dekorera klänningen för att passa din egen personliga stil. Komma igång på din klänning minst ett par veckor innan din balklänning att ha tillräckligt med tid att göra ändringar och tweaks nödvändigt för att uppnå klänningen av dina drömmar.

Instruktioner

• Köpa en vit eller kräm klänning som passar. Försök att hitta en klänning som inte behöver växlingen. Välja en slida stil klänning eller en monteras livstycket. Välj en klänning med axelband eller en ärmlös version. Se till att klänningen inte har några mönster, mönster eller struktur på materialet och att det är en solid färg.

• Rita konturerna av klänningen på ett vitt papper. Markera klänning konturerna med färgade pennor att illustrera där du föreställa utsmyckningar på klänningen. Börja högst upp på klänningen och arbeta dig ner. Besluta om den sekundära eller färgsättning av din klänning. Till exempel, om du föredrar nyanser av lila, designa din klänning med nyanser av djup lila, lila, lavendel och Kornblå när du väljer den extra vidrör du kommer lägga till klänningen.

• Lägg till rhinestone trim det fodrar remmarna på klänningen. Använd klara kristaller eller färgade stenar för att skapa en unik look. Överväga omväxlande crystal färger längs ärmarna att lägga till pop av färg. Spara prover av varje färg kristall används om du börjar att ta slut så att du kan köpa mer för använda någon annanstans på klänningen. Bifoga strass genom antingen varm limning stenarna direkt till materialet eller genom limning stenarna som en tunn remsa av menyfliksområdet och sedan sy strass klippta band att banden.

• Dekorera halsringningen av klänningen. Använda en varmt lim kör för att fästa de samma utsmyckningar som används på remmar eller ärmar för att skapa ett enhetligt utseende till den övre delen av klänningen. Se till att använda så många kristaller som du får plats så att klänningen skimrar i ljuset. Vända på klänningen och dekorera den översta raden av klänningen också.

• Använd samma kristallerna till dot livstycket av klänningen med slumpmässiga skurar av färg. Använd en limpistol för att fästa kristallerna. Fästa kristaller med slumpmässiga skurar av färg fungerar väl under balen när lamporna lyser eftersom färg kommer att återspegla av alla områden av klänningen. Överväga att lägga ett satin skärp till klänning eller en enkel båge på ryggen att ge klänningen en monterad utseende. Lila tema idé, Använd ett skärp eller båge i en färg som matchar en av kristaller eller juveler används på klänningen hittills.

• Trimma hela nedre fållen på klänningen på samma sätt som du gjorde upp i klänningen genom att limma på stenarna med antingen en limpistol eller genom att limma de stenar till en remsa av material och sedan sy som band längs fållen. Använd så många objekt som du har och kontrollera allt är ordentligt tätt till klänningen innan du försöker. Prova på klänningen och Visa fram och tillbaka i en full längd spegel så att klänningen blev som förväntat. Har en annan person ser klänningen över samt för att se till att det har inretts omsorgsfullt.

• Överväga att göra dina egna tillbehör för att matcha klänningen. Använd en limpistol för att fästa crystal eller pärlor till solid vit klackar för en matchande par skor. Dekorera en vanlig vit eller svart väska med liknande objekt och använda samma design idé för att skapa ett pannband eller hårspänne att hålla håret på plats.