mynewspapers.net

Hur man gör dynor till rottingmöbler

Hur man gör dynor till rottingmöbler


Wicker är lämplig för utemöbler eftersom den är slitstark och tål naturliga element. Det är dock svårt, som kräver behovet av stoppning för att göra sittplatser bekvämare. Göra kuddar för möblerna själv istället för att spendera stora summor pengar på affären och kära. Välj tyger med attraktiva texturer och mönster som sticker ut, samtidigt som kompletterar nyans av korgvide lappa. Ge företräde åt väderbeständig överdrag som fungerar som en långsiktig investering på grund av deras förmåga att motstå solens strålar och regn, särskilt om möblerna är utanför.

Instruktioner

• Täcker ryggen och seat pad av wicker stol med bitar av tunt att bestämma formerna av dynan. Noggrant spåra konturerna av varje kudde på tunt, med naturliga form av möblerna som muslin draperier över den. Tunt bitar tjäna som mönster för dynorna.

• Lyft muslin från stolen. Rita linjer över spår markerar att göra dem mer framträdande innan klippa med sax.

• Placera 2-inch-thick skummet över formuläret muslin. Centrera den ordentligt och skär längs kanterna med en mattkniv.

• Placera varje muslin kudde form över en dekorativa tyg vikas plankans på mitten. Centrera den så den vilar jämnt över tyget. PIN tunt till tyget med rak stift så det är fortfarande på plats. Lägga till 2 inches i den övergripande formen att göra justeringar för söm och skum bredd innan skära den med en sax, så att du har två identiska bitar för sidorna av en kudde. Ta bort stiften.

• Slå tyg bitar för varje kudde inifrån och ut och sy ihop tre sidor. Sy en annan att ge omslaget en andra stygn för extra säkerhet, 1/4-tums utåt från den föregående. Klipp bort lös tråd och råa kanter, och vrid locket så till höger står.

• Täck din skum för varje kudde i bomull vadd. Infoga det i locket genom den öppna änden, justera dess hörnen så att de motsvarar tätt hörnen i omslaget. Sy omslaget för hand med en nål och matchande tråd.