mynewspapers.net

Hur man gör dubbla rufsar kräppapper

Hur man gör dubbla rufsar kräppapper


Kräppapper ger en festlig touch till någon fest eller händelse. Kräppapper ser särskilt bra när det är ruggig på grund av sin konsistens. Lägga till färg och dimension till en kräppapper rufsar, lägga ytterligare ett lager. Dessa fördubblats-lager hushållspapper volanger kan användas på många sätt. De kan linje tabeller eller tecken på fester, dekorera anslagstavlor i sovrum eller klassrum och lägga till kontaktpunkterna i dräkter och kläder.

Instruktioner

• Trä symaskinen och stygnlängd inställd på den längsta inställningen.

• Rulla flera fötter från var och en av de två färgerna crepe papper serpentiner. Om serpentiner har olika bredder, placera den smalare streamer ovanpå den större streamer, hålla kanterna i serpentiner tillsammans på ena sidan. Om serpentiner har samma bredd, ragla dem så att en av dem sticker ut minst 1/2 tum längre än de andra streamer så att de är både synlig. PIN i serpentiner tillsammans om du är orolig för inte kunna hålla dem i detta läge.

• Sy serpentiner tillsammans med symaskinen, med den längsta möjligheten stygn. Inte backstitch på början av sömmen. Efter några stygn, nå bakom sömnad foten och ta tag i tråden. Dra tråden med liten spänning och du kommer börja se volanger visas i crepe papper.

• När din streamer är så länge du vill, avsluta sömnad men backstitch inte i slutet av sömmen. Klipp tråden, lämnar en 3 - till 4-tums svans. Skär kräppapper rufsar från den oanvända delen av serpentiner.

• Dra översta trådarna att öka rufsa i crepe papper. När du är nöjd med mängden rufsa i serpentiner, sy en gång över den ursprungliga sömmen med en mindre stygn. Backstitch i ändarna av sömmarna att säkerställa stabilitet i rufsar.