mynewspapers.net

Hur man gör doftande mugg mattor

Hur man gör doftande mugg mattor


Doftande mugg mattor är enkelt hantverk som kan göra stora gåvor. Allt som behövs för att sammanställa en doftande mugg matta är några billiga leveranser som är lätt tillgängliga i hobbybutiker. Doftande mugg mattor är också populära produkter på craft visar, craft gallerior och basarer. Kanel-doftande mugg mattor är populära presenter att ge för sportlov.

Instruktioner

• Köpa varor för att göra en doftande mugg matta. Skär filten och tunt i 4-tums rutor. Skär täcka tyget i två 5-tums rutor. Använda tandning sax för att klippa kanterna på översta tyget, om ett sicksack mönster är att föredra för sidorna av dalbana.

• Placera det övre tyget på ett plant underlag, höger sida ner. Placera filt torget i centrum av tyget. Sätt en liten pärla av lim på varje hörn av filt att bifoga det till tyget.

• Lägg det första tunt ovanpå filten. Tillämpa vissa små pärlor av lim i varje hörn av tunt och koppla den till filten. Häll scoop kanel på tunt tyg.

• Pressa en linje av lim runt framsidan av bifogade muslin torget. Fäst andra muslin torget den första, att skapa en ficka för att hålla i malen kanel. Lätt tryck runt kanterna av muslin torg för att säkerställa en bra tätning från limmet.

• Applicera en tunn linje av lim runt kanten på yttertyget. Fäst den andra 5-tums tyg square, mönster-sida ut, först. Tryck lätt runt kanten på tyget för att säkerställa en god tätning från limmet. Låt den torka.