mynewspapers.net

Hur man gör ditt namn på riskorn

Hur man gör ditt namn på riskorn


Skriva ditt namn på ett riskorn är ett bergsäkert sätt att imponera på dina vänner och associates. De ska gawk på din förmåga att skriva ut på något så små. Om du vill ha, kan du öva några gånger och sedan ge riskorn bort som en gåva. Lyckligtvis, detta är sannolikt en av de minst dyra hobbies som du kan plocka upp och det tar ingen tid alls att bemästra.

Instruktioner

• Avbrott av en fjärdedel storlek bit av crafting lera. Lägg det på en plan yta i ett väl upplyst område. För detta projekt tjänar lera endast syftet att hålla ris spannmål från glider runt. Du kan välja en annan färg än vitt för att ge några kontrast.

• Plocka ut ett enda korn av okokt, lång långkornigt vitt ris. Placera det i din lera högen så att den lägger platt med ytan som du kommer att skriva om mot dig.

• Doppa en mycket fin, 20/0 eyeliner pensel i svart permanent bläck. Med hjälp av den hand som du skriver med, Håll penseln som en penna.

• Använd den fria handen för att placera ett förstoringsglas över lera högen med ris på den. Sedan, med långsamma drag, skriv ditt namn på kornet av ris.

• Ge riskorn minst 10 minuter för att torka helt. Du kan skriva ditt namn på båda sidor av ris eller du kan gå vidare till nästa säden.