mynewspapers.net

Hur man gör ditt hår för en utekväll

Hur man gör ditt hår för en utekväll


Det finns inget som en natt ute på stan. Det får du blandning med folk, och du kan få en mycket behövs vän tid med dina vänner och älskade (s). Gör ditt hår för en kväll ute är lätt om du redan har en stil i åtanke. En av de mest härliga ser är långa lockar accentueras av en blomma eller hårspänne. Följ några steg för att få en het frisyr för din utekväll.

Instruktioner

• Tvätta och villkor håret. Använd schampo och balsam som passar din hårtyp. Företag tillverkar schampo och balsam för alla hårtyper, om din är fet, torr, skadad, färg behandlas eller normal.

• Handduk torka håret och kamma det ut med en bred tandad kam. Bred tandad kam kommer att förhindra tovor från att fånga i kammen. Sätta en liten mängd mousse i rötterna av håret vått. Tillämpa anti frizz serum för att förhindra frizzies och/eller en värme protectant att skydda håret från värmeskador.

• Avsnitt av håret med hårspännen. Lämna håret på baksidan av ditt huvud ner. Blow dry sektioner av ditt hår med en fön och stor rund borste. Enligt hår Boutique.com, "att få det super snygg rak look, luftflödet från fön behov riktas"down"hårstrået från rötterna tills slutar."

• Del ditt hår i mitten, sedan använda en het locktång för att lägga till lockar i håret. Dra ut sektioner av hår curl. Vira håret uppåt tills du nästan når hårbotten. Håll i 10 till 15 sekunder, släpp håret från locktången sedan.

• Lägg till en blomma eller glittrande hårspänne att sopa tillbaka håret på ena sidan av huvudet. Avsluta med ett skott av ljus hairspray.