mynewspapers.net

Hur man gör dina egna pussel KitPussel-älskarna älska ett svårt pussel eller en särskilt vacker färdig pjäs. Med så många underbara bilder och delar av konstverk tillgängliga, kan det vara frestande att skapa dina egna pussel. Om du har ett intresse i högg ved och att skapa en utmanande grupp av rumsliga tricks, kan bygga pussel kit vara för dig. För att skapa dina egna pussel kit, du kommer att behöva träna på bläddrar såg, och detta gör projektet något utmanande.

Instruktioner

• Välj en bild för pussel. Köp trä som är i samma storlek som bilden eller skär trä storlek med bläddrar såg. Limma bilden till pusslet och använda brayer rulla bilden platt. Låt bilden sitta för en dag eller två tills den helt har följt.

• Skapa pussel mönstret genom att rita på mönsterpapper. Försiktigt följa mönsterpapper till den tomma sidan av trä med klister.

• Sätta på din ögonskydd och koppla in den bläddrar såg. Flytta virket så att bladet skär genom mönster i mönsterpapper. Efter varje stycke är skuren, ta bort bit och ta mönsterpapper av det avsnittet av trä. Skär varje bit som denna.

• Om du gör ett kit för någon som vill skapa egna pussel, kan du göra så många eller så få av stegen ovan som du önskar. Du kan enkelt ta bilden, mönsterpapper, lim och den lämplig storlek bit plywood. Du kan också gå vidare och spåra ett mönster på papperet och håller sig bilden till plywood. Lägga till instruktionerna ovan så att gåva mottagaren vet hur man gör sitt eget pussel.