mynewspapers.net

Hur man gör din ögonfärg mörkare

Hur man gör din ögonfärg mörkare


Det finns bara några metoder tillgängliga för mörkare ögonfärg. Ett populärt och ganska enkelt sätt att mörkare ögat är genom att bära kontaktlinser. Använda kontaktlinser blir mörkare ögon är tillfällig, och det ger individer tid att bestämma om de vill fortsätta att ha kirurgi för att ändra färgen på iris. Kirurgi är oftast en sista utväg och används av de med två olika färgade ögon eller brist på ögonfärg, även om det är en kosmetisk alternativ.

Instruktioner

• Besöka en läkare för att få en kontaktlins recept. Detta är nödvändigt enligt amerikansk lag för personer med nedsatt syn eller de som vill köpa färgade kontaktlinser som inte har ett behov av korrigerande linser.

• Placera en förhöjd eller färgade kontaktlinser över iris så att den blir mörkare. Förbättrad färgtoner vanligtvis gör redan befintliga ögat färg en nyans mörkare. Pärlemorskimrande linser också falla i denna kategori, och de lägger gnistan till ögat.

• Placera en färg tonade kontaktlins över iris för en ännu större förändringar i iris färg. Färg nyanser är mer solid nyanser som kan helt ändra ögonfärg. Det finns en mängd färg nyanser att välja mellan. Kostym kontaktlinser är i kategorin färg nyanser, och dessa är linser som ser mycket slående och används ofta i filmer eller föreställningar.