mynewspapers.net

Hur man gör din näsa ser raka

Hur man gör din näsa ser raka


Skapa en illusion av en rak näsa med hjälp av okomplicerad make-up tricks. Om din näsa har en framstående böj eller en centrum bula, kan du lura ögat med hjälp av grundläggande kosmetika och strategiska program. Spela med programmet make-up innan avtäckningen näsan "rak" offentligt att säkerställa att allt ser perfekt.

Instruktioner

• Använd en tvåfärgad tillämpning av stiftelsen runt näsan området för att ge illusionen av en rak näsa. Köpa två nyanser av stiftelsen--som är en något mörkare än din naturliga färg, och en som är aningen lättare. Enligt Bella socker, en webbplats för kvinnor, bör den mörkare foundation tillämpas vid sidan av näsan, inom området skugga av framstående böjen. Använd ditt pekfinger som hjälp för att hitta skugga området. placera den vertikalt mot näsan, med spetsen på fingret även med hörnet av ögat på sidan med böjen. Gälla området mörkare grunden och smälter in i huden.

• Flytta till andra sidan av näsan och tillämpa en ljusare nyans av stiftelsen med hjälp av samma teknik. Blanda båda nyanser för att skapa en naturlig look.

• Belysa en något krokiga näsa med en grädde överstrykningspenna i en kostnadsfri nyans. Överstrykningspennor kommer vanligtvis i lätta, medium och mörk för att rymma alla hudtoner. Krämen bör tillämpas på bron i näsan och blandas. Ljuset kommer att återspegla den överstrykningspenna som ger illusionen av en rak näsa.

• Dra uppmärksamheten från näsan och centrum i ansiktet genom att bära ett ljust läppglans i stället för en fet färg. Du kan också skapa en rökiga öga och uppmärksamma uppåt från näsan. Sotade ögon är skapade med mörkare ögonskuggor och svart eyeliner.

• Del din Frans att hålla uppmärksamheten från en krokig näsa. Rita dina fransar till den motsatta sidan av riktningen av böjen i näsan. Den balansen skapad av hår och ansikte kommer att skapa en illusion av en perfekt näsa.