mynewspapers.net

Hur man gör din egna dra upp StationPull-up bar i hemmet ger ett sätt att utmana dig själv och öka din träning utan att behöva gå till gymmet. Du kan köpa pull-up barer eller stationer som passar över en dörrkarm, men dessa stationer kan verka dyra för vad du får och de alltid passar inte perfekt. Utformningen av en pull-up bar är enkelt att replikera. För en mer kostnadseffektiv och perfekt utrustade alternativ till att köpa en pull-up bar, kan du snabbt och enkelt göra din egen.

Instruktioner

• Mät din dörrkarmen noggrant. Se bitar av PVC-rör kommer att passa. Du kan behöva göra vissa justeringar längder av PVC-rör baserat på måtten på dörrkarmen du tänker hänga pull-up bar på. Viktigaste måtten du behöver är bredden på dörrkarmen öppning, tjockleken på dörrkarmen öppnande från din sida av dörren till andra sidan av dörren, och höjden på gjutning runt toppen av ramen.

• Planera din konstruktion och utformning innan du börjar klippa och montering. Den grundläggande designen för en over-the-dörr pull-up bar är en bracket-formade längd på röret är ansluten till en lång bar som är bredare än dörrkarmen. Två horisontella rör ansluta genom dörröppningen och bildar 90 graders vinklar att ansluta till en andra fäste-formad struktur, monterade på två T-formade lock som kommer att hålla den på plats över gjuta ovanpå dörrkarmen. Du kanske vill skissa på detta vara säker på att du montera bitarna ihop korrekt under monteringen.

• Börja med att montera din pull-up bar. 2-tum långa avsnitt av PVC-rör kommer att ansluta mellan T mössor, 90-graders böjar och slutet mössor. Använda två av T mössor att ansluta längsta bardisk till resten av strukturen, passa de två 3,5-tums långa avsnitt antingen och topp med två gavlar. Passa noga varje bit som du går, och limma på plats med PVC cement. Du kanske vill torr-montera strukturen först så att det passar och kopplar ihop korrekt innan cementen. Om du behöver göra justeringar, skär rören med hjälp av ett PVC skärverktyg.

• Montera de två 8-tums långa avsnitt av röret till T-Lock. Dessa sektioner Anslut långt bar genom dörren. Passar två 90-graders böjar i 8-tums långa avsnitt, och då passar de två 10-tums sektionerna till andra änden av de 90-graders böjar.

• Anslut de återstående två 90-graders böjar och två längder 2-tums delen av röret till ändarna av avsnitten 10-tum. Passar 2-tums sektioner med din återstående två T-Lock och Anslut 14-tums baren som tillbaka galgen för struktur. Monterade och anslutna på rätt sätt, kommer T-Lock håller strukturen på plats över dörrkarmen från andra sidan av dörren. Hänga pull-up stationen genom dörren så att T-Lock håller strukturen på plats över dörrkarmen på ena sidan, och långt bar på andra sidan av dörren sitter tätt mot dörrkarmen.