mynewspapers.net

Hur man gör din egna Chuppah gåva med barn

Hur man gör din egna Chuppah gåva med barn


Bröllop chuppah är arch eller kapell som en traditionell judisk vigsel tar placer. Det finns många seder eller traditioner som inte sammanfaller med chuppah, alla som kan utnyttjas av bröllopsparet. För att skapa lämpliga och användbara presenter med barn, tala med paret att ta reda på vad traditioner och seder som de deltar i och vilka gåvor eller dekorationer för Chuppah du kan erbjuda.

Instruktioner

• Skär, vik och limma färgglada eller vitt silkespapper till blomma huvuden. String en bit ståltråd eller snöre genom centrum av dem att bilda en del av garland. Svepa krans över chuppah trädkronorna eller avveckla det runt trädkronorna polackerna för en dekorativ touch.

• Använd en ljus-gör kit för att skapa anpassade ljus för chuppah ceremonin. Välj symboliska färger eller helt enkelt matcha färgerna på bröllop part. Måla Ljusstakar för ljus för en dekorativ touch. Skriva bröllop datum på Ljusstakar eller skära det i ljus för en extra personlig detalj.

• Använd ett barns brodera kit att lägga till personliga berör eller accenter till de utbytta begravning vant. Per en gammal judisk sed utbyta vissa par begravning vant under chuppah att symbolisera ett livslångt äktenskap och engagemang för varandra.