mynewspapers.net

Hur man gör den laminerade trägolv i ditt kök glans

Hur man gör den laminerade trägolv i ditt kök glans


Att veta hur att korrekt vård för laminerade trägolv från början kommer att förlänga golvets naturliga glans, överklagande och liv. Bevara den ursprungliga glansen på kök laminerade trägolv av rengöring dem regelbundet. Detta innebär att golvet blir repad genom små stenar, tappade rester och smuts som har dragits in i köket. Viktigast, avstå från att använda kommersiella produkter för att rengöra denna typ av golv.

Instruktioner

• Rengör laminerat trä golvet med en kvast eller vakuum med en mjuk borste att plocka upp någon damm, smuts och smulor. Att hålla golven rena hjälper till att hindra dem från att bli kliade och Avtrubbning golvets naturliga glans.

• Kontrollera golvet för alla rester. En kappa av rester blir golvet visas tråkig. Detta uppstår vanligen på grund av felaktig eller sällan rengöringar. För att ta bort rester från köksgolvet, torka bort med en trasa och raka vinäger. Börja på ett litet område och arbeta därifrån. Upprepa denna process tills en glans börjar visas och önskad nivå av shine förvärvas. En lösning av två delar vatten och en del ättika fungerar också, men raka vinäger är starkare. På riktigt envis ställen, använda aceton eller nagellack och torka rent med en fuktig trasa.

• Använd inte en överdriven mängd vatten på laminat golv, eftersom detta kan leda till ytterligare Avtrubbning och skador på golvet. Använd en ren svamp eller trasa att grundligt suga upp överflödigt vatten.

• Låt golvet torka på egen hand. Om möjligt, gå inte på det medan det torkar.