mynewspapers.net

Hur man gör den enklaste mus fälla bil

Hur man gör den enklaste mus fälla bil


Mus fälla bilar är ett bra sätt att lära elementära principerna om fysik och rörelse samtidigt också lära mekaniska grundbegrepp i att bygga små skalenliga modeller av fordon i rörelse. En mus fälla bil kan enkelt sätta ihop i en timme eller två. Vara försiktig med att låta barnen få sina fingrar fångas i fällan och musen medan du arbetar med projektet.

Instruktioner

• Skruv i ögat krokar till basen på musen fälla så att krokarna sträcker ut från bredden på mus fälla. Ögat krokar säkrar axlarna till musfällan. Var noga med att krokarna lämna tillräckligt med utrymme för dymlingar att rotera effektivt. Krokarna är oproportionerligt större än axlarna då axeln kommer att vibrera samtidigt vrida, att göra mekanisk rörelse i våren mus fälla mindre effektiv.

• Håller metall brickor till ögat krokar samtidigt glidande axeln genom ögat krokar. Sätt in CD-skivor på axlarna. Säkra de CD-skivorna till axlarna med hobby spackel och lim. Skjut de gummi brickorna på utsidan av varje CD, som hjälper till att fixa CD-skivan på plats och absorbera vibrationer när mus fälla bilen är i rörelse. Beställa av komponenter för axeln från insidan till utsidan av axeln bör öga krok, metall bricka, rullar sedan gummi bricka.

• Slips och lim strängen till cross-arm bar av musen fälla.

• Använd en hobbykniv för att skära en skåra i mitten av en av träpinnen stängerna så att skåran är direkt linje med den för den musfällan arm, där strängen är knuten. Skåran kommer att fungera som en guide för strängen.

• Ange mus fälla så att den är laddad. Linda snöret runt pluggen där skåran ligger. När musfällan är sprang, strängen kommer att varva ner, orsakar våren rörelse överförs till axeln. Det är viktigt att veta att bilen kommer att resa i motsatt riktning från den strängen spole.